1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

RBA изпарител Taifun GT S

РазпечатайEmail
RBA изпарител Тайфун / Taifun GT S с вместимост 5 мл. Изработен изцяло от неръждаема стомана с две допълнителни външни тела. Има регулация на въздуха.
RBA изпарител Taifun GT S
Премести курсура върху снимката
Цена: 58,00 лв
Базова цена с ДДС: 58,00 лв
Цена без ДДС: 48,33 лв
Сума на ДДС: 9,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Клонинг на известният RBA изпарител - германско производство Тайфун / Taifun GT. Изработен е изцяло от неръждаема стомана. Има вместимост 5 мл което го прави с една от най големите вместимости при RBA изпарителите. В комплекта има две допълнителни външни тела - прозрачно и неръждаемо с прозорец. Прозрачната част на външното тяло е от поликарбонат който е с дебелина 1,5 мм.

 

Това което го прави интересен не е само голямата вместимост а и възможността му да работи с различни нагреватели: микрокойл и памук, силикатен фитил и кантал/нихром,  силикатен фитил и вата в резервоара, както и с меш. В новия вариант има регулация за въздуха с 4 отвора, най големия е 2 мм. Отвора за въздуха в камерата е реализиран с приповдигната тръбичка против протичане през въздушния отвор.

 

Има регулация на централния пин, което е удобно, защото повечето батериийни модове нямат такава. Диаметъра е една идея по голям от "стандартното" 22 мм - 23 мм, но при слагане върху батериен мод разликата от 0,5 мм от всяка страна почти не се забелязва.

 

Обслужването е много лесно, течност се налива като се развие основата и изпарителя се обърне с мундщука надолу. Няма нужда от спринцовки или други приспособления - проста наливаме до края на коминчето и завиваме основата.  Това прави достъпа до нагревателя много лесен - можем и при пълен резервоар да извадим основата и да подменим нагревателя.

 

За повече информация можете да прочетете статията в блога и да гледате видеоклипа в нашия канал. Инструкция за експлоатацията на английски можете да намерите във форума: Taifun GT. За повече информация можете да прочетете статията в блогаRBA Изпарител Taifun GT S

 

Технически данни:

Диаметър: 23 мм.

Дължина: 86 мм.

Дължина без дриптип: 61,5 мм.

Вместимост: 5 мл.

Тегло: 114 гр.

Конектор:  тип 510 с регурируем централен пин

Прозрачно тяло: поликарбонат 1,5 мм

Други тела: изцяло неръждаемо и неръждаемо с прозрачен прозорец

Регулиране на въздуха: ДА

 

Комплектация: Изпарител Тайфун, две допълнителни тела за резервоара, дриптип, пълен комплект О рингове, силикатен фитил, нагревателен проводник 0,25 мм., резервни винтчета - 3 бр. , отвертка.

 

 

Направа на нагреватели за Тайфун:

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense