1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Танк за Кайфун Прайм 3 мл.

РазпечатайEmail
Пластмасов танк за RBA изпарител Кайфун версия Prime. MTL изпарител от серията Кайфун с 22 мм диаметър и 3 мл. обем за течността.
Танк за Кайфун Прайм 3 мл.
Премести курсура върху снимката
Цена: 9,00 лв
Базова цена с ДДС: 9,00 лв
Цена без ДДС: 7,50 лв
Сума на ДДС: 1,50 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Пластмасов ранк/резервоар за изпарителя Кайфун Прайм / Kayfun Prime. Заменя стъклото и горната метална част на резервоара. Улекотява изпарителя и придава различен вид. Разширява обема до близо 3 мл.

 

  **** На последните снимки е паказан изпарителя с танка - снимките са за илюстрация!

 

Изпарителя е клонинг на SJMY на модела на Svoemesto Kayfun Prime. Изработен от от неръждаема стомана 316, има диаметър от 22 мм и обем на течността 2 мл. Резервоара е стъклен или метален - комплекта има и двата, тук всички други положителни качества присъщи на изпарителите Кайфун са налице - добър вкус, хубава пара и удар. Дриптипа е стандартен и може да бъде подменен с друг.

 

Изпарителя е компактен и се зарежда отгоре като предшественика си Кайфун мини V3, има регулиране на подаването на течност чрез завъртане на цялата секция на резервоара. Въздуха се регулира по нов начин с издърпване и преместване на гривната за регулиране. Въздуха се регулира на 5 степени, като най малката степен отваря по един отвор от едната страна а на най голямата степен 2 мм отвор. Изпарителната камера е увеличена, но добре сметната да подава обилно количество въздух. Освен чрез четири отвора с увеличени диаметри на дъното на изпарителната камера течност влиза и през двата странични изреза в камерата. 

 

 

Технически данни:

Диаметър: 22 мм

Обем: 3 мл 

Материал: Пластмаса / PC

Височина: 24 мм

Тегло: 3,4 гр. 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense