1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Кайфун 5 черен

РазпечатайEmail
RBA изпарител Кайфун версия 5 черен . Изпарител от серията Кайфун с 22 мм диаметър и 4/5 мл. обем за течността. Контрол на течността и въздуха.
RBA изпарител Кайфун 5 черен
Премести курсура върху снимката
Цена: 53,00 лв
Базова цена с ДДС: 53,00 лв
Цена без ДДС: 44,17 лв
Сума на ДДС: 8,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя е клонинг на моделя на Svoemesto Kayfun V5. Изработен от от неръждаема стомана 316, има диаметър от 22 мм и обем на течността 4/5 мл. Резервоара е стъклен или метален - комплекта има и двата, тук всички други положителни качества присъщи на изпарителите Кайфун са налице - добър вкус, хубава пара и удар. Дриптипа е стандартен и може да бъде подменен с друг.

 

Изпарителя е компактен и се зарежда отгоре като предшественика си Кайфун мини V3, има регулиране на подаването на течност чрез завъртане на цялата секция на резервоара. Въздуха се регулира по нов начин с издърпване и преметване на гривната за регулиране. Въздуха се регулира на 4 степени, като най малката степен отваря по един отвор от двете страни а на най голямата степен имаме по два големи отвара от всяка страна. Изпарителната камера е увеличена, но добре сметната да подава обилно количество въздух. Освен чрез четири отвора с увеличени диаметри на дъното на изпарителната камера течност влиза и през двата странични изреза в камерата. 

 

Отвора за въздуха под нагревателя е с диаметър 3 мм - чувствително повече от отвора на Кайфун 4 - 2,2 мм. На най малката степен на въздуха изпарителя е малко по въздушен от модела Кайфун 4 - почитателите на много затегнатата дръпка трябва да са внимателнии при избора си. Целта на настоящия модел е да покрие по голям брой потребители, както и тези които инхалират. Всичко в изпарителя е сметнато за повече течност, въздух и пара.

 

При зареждане се затваря най напред притока на течност, отвива се горната капачка и се зарежда с течност, след това се завива обратно капачката и се отваря притока на течност. Въздуха за обдухване на нагревателя влиза в изпарителя през два странични изреза а после през различните отвори и в кухия болт.  Достъпа на регулирането на въздуха е много бързо, безпроблемно и може да се прави при монтиран изпарител.

Важно е да се отбележи, че централния пин се регулира, но липсва пружината която беше в Кайфун 4 - тоест един елемент който създаваше известно проблеми особенно при температурния контрол вече отсъства. Изолатора от PEEK е масивен с изрязано гнездо за държача на плюса и сглобяването на тази част става много лесно за разлика от малкия Кайфун. В дриптипа и в пластмасовия накрайник за него има скосове който предотвратяват събирането на конденз в него което беше характерно за Кайфун 3.1.

 

Скоро ще има статия в блога в която ще се коментират Кайфун мини V3 и Кайфун 5 - заедно ще бъдат заради сходствата в конструкцията им.

  

  *** Черната версия на изпарителя не е производство на SJMY ! - тук обаче отвора под нагревателя не е  3,2 мм а 3 мм 

 

Технически данни:

Даиметър: 22 мм

Обем: 4 мл / 5 мл с стоманения танк.

Материал: неръждаема стомана 316

Изолатор + държач: PEEK

Резервоар: стъкло/стомана

Регулиране на въздуха: ДА

Регулиране на течността: ДА

Регулируем централен пин: ДА

Отвори за въздуха / степени: 1+1 малък / 1+2 малки / 2+2 малки / 2+2 големи

Отвори за течността в камерата: 4 х 2,2 мм

Отвори в кухия болт (под нагревателя) : 3 мм

 

    Комплектация: Изпарител Кайфун 5, кит с резервни О ринги и винтчета, метален и стъклен резервоар 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense