1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител - субтанк Crown

РазпечатайEmail
Оригинален изпарител - субтанк Crown на Uwell. Изпарител с фабрични глави от стомана и никел за екстремно изпаряване.
Изпарител - субтанк Crown
Премести курсура върху снимката
Цена: 70,00 лв
Базова цена с ДДС: 70,00 лв
Цена без ДДС: 58,33 лв
Сума на ДДС: 11,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя Crown на Uwell е предназначен за произвеждането на много пара, като е насочен към потребителите които искат да ползват фабрично направени глави (нагреватели). Смяната на главата е изключително опростена и се свежда до навеждана на изпарителя надолу и развиване на базата в която е завита главата, като при това няма нужда от изпразване на течността в резервоара.

 

Освен стоковите (фабрични) нагреватели може да се ползва и RBA глава в която може да направим нагревател по наше желание - тези глави също се предлагат в магазина. Готовите глави са няколко вида - със стоманен проводник със съпротивление 0,25 Ом, стоманен проводник с 0,5 Ом и с никел Ni200 - 0,15 Ом. Главата с никел се използва само с мод с температурен контрол. Главите са с вертикално разположение - тоест въздушната струя минава през сърцевината им а памука е разположен по външния диаметър. Съпротивителния проводник в главите е двоен а отводите са направени с точкова заварка към чист никел. 

 

Дизайна е изчистен а изработката перфектна, за изработката на мода е използвана неръждаема стомана 316. Обема на изпарителя е 4 мл и има контрол на въздуха чрез гривна. Отворите за достъп на въздух към изпарителя са големи а на регулиращата гривна има степени които се усещат при въртенето и. Диаметъра на изпарителя е стандартен 22 милиметров.

 

Зареждането с течност е отгоре - развиване горната капачка и през нея се налива директно от шишенцето, при това е задължително да се затвори въздуха с гривната. Изпарителя е насочен към почитателите на инхалирането заради големия обем на въздуха с който е направен да работи изпарителя. С RBA главата преминаващия въздух се позатваря и изпарителя почва да става по удобен на любителите на изпаряването "уста-дроб". Разбира се това не е много точно, но така ще е по лесно преминаването от единия вид изпаряване към другия за тези които искат.

 

 Технически данни:

Обем: 4 мл.

Диаметър: 22 мм

Дължина: 73.5 мм

Резервоар: стъкло

Тегло: 75 гр.

Материал: Неръждаема стомана 316

Материал за главите:  SUS 316 / Ni200 и 100% японски памук

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense