1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Японски памук Muji

РазпечатайEmail
Каре от японски органичен памук на "MUJI" - 100 % чист натурален продукт. Цената е за 5 бр. карета.
Цена: 1,60 лв
Базова цена с ДДС: 1,60 лв
Цена без ДДС: 1,33 лв
Сума на ДДС: 0,27 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Японския памук е изключително 100% натурален продукт който много добре попива и задържа никотиновата течност.  Ползва се като от него се изрязват ивици и с леко пресукване се пъхат в нагревателния елемент на RBA / RDA изпарителя. Структурата му е линейна по дългата страна с което трябва да се съобразим когато режем ивицата. В линейната структура всички нишки на памука са в една посока което спомага за лесното предаване на течността. Памука е произведен и внесен от Япония.

 

Размерите с които са нарязани каретата - 60мм х 50 мм са пригодени за директно ползване при отрязване на ивица. При ивица от 5 мм се получават 12 бр ивици от парчето, като разделим ивицата на две по дебелината (защото за повечето микрокойли - 2 - 2,5 мм тя е дебела) стават 25 ивици по 5 карета в комплекта получаваме  100 ивици = 2 ст. на ивица. Ако разделим и по дължина ивицата - понеже и половинката върши работа при повечето изпарители се получават 200 бр. с цена под 1 стотинка за фитил.

 

Японския памук не е обработвам с никакви химически препарати, избелващи или оцветяващи. При производството му не са използвани флоурорисцентни агенти и консерванти. Памука е отглеждан биологично чисто - без използване на химически торове.  Памука е жълтеникав на цвят - това е естественния цвят на памука без преработка. На места по памука могат да се видят инцидентни тъмни обекти - това е съвсем нормални остатъци от семена. 

 

При използването на памука в нагреватели - трябва да имаме пред вид, че в сухо състояние (не обмокрен с течност) той може да се запали от температурата на нагревателя. Това особенно важи при почистването чрез прогаряне (dry burn) на нагревателя.

 

Технически данни:

Размер: 60 х 50 мм.

Цвят: бял (жълтеникаво бяло)

Дебелина: 5 мм.

Специфично тегло:  220 гр. / кв.м.

 

Това е клип за другия японски памук, разликите са в цвета и размерите на карето, както и в самия производител

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense