1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

MTL изпарител Ammit MTL черен

РазпечатайEmail
Изпарител Ammit MTL 3D / GeekVape - МТЛ изпарител със стегната дръпка и горно подаване на въздух. Обем 4 мл. Стоманен - оксидиран в черно.
MTL изпарител Ammit MTL черен
Премести курсура върху снимката
Цена: 68,00 лв
Базова цена с ДДС: 68,00 лв
Цена без ДДС: 56,67 лв
Сума на ДДС: 11,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния изпарител на GeekVape - Ammit MTL, с 3D подаване на въздух (както самия производител е указал) е изпарител със стегната дръпка, наричан още МТЛ / MTL. Тук имаме горно подаване на въздух - предпоставка за липса на протичане на течност. Подваването на въздуха към нагревателя е от 3 страни от което вероятно произлиза и 3D. Обема е 4 мл. достатъчно количество за този тип изпаряване.

 

Въздуха се регулура с гривна в горния край на резервоара, като може да изливаме между отвори от 0,8 мм до 2 мм. Освен това моцем за още по отворен създух да ползваме изреза на гривната с който да избираме няколко (всички) отвори едновременно- общо има 12 варианта на отворите на въздуха. Въздуха се спуска надолу по двойната стена на изпарителната камера за да достигне до местата на проникване в базата. По този начин се охлажда изпарителната камера.

 

На базата се монтира единичен нагревател с максимален диаметър 3 мм. вътрешно. Може да се събере примерно 6 нав. Ф 0,4 мм нагревател със стъпка (space coil) за работа с температурен контрол. Обдухването с въздух е от двете страни и отдолу. Легенчетата от кудето идва течността и влизат крайщата на памука са с по 2 отвора 1,5 мм. - достатъчно за добро подаване на течност.

 

Зареждането на резервоара е от горе със сраляне на горната капачка - няма нужда да се прави нищо друго - отвивате капачката и зареждате. Отвора за дриптипа е стандартен - 510, а дритипите в комплекта са по особенни, дерлиновата част се завива на винт, в резервните части има още един такъв дерлинов елемент с друг вътрешен диаметър.

 

    **** Част от снимките са от стоманената версия на продукта !!

 

Технически данни:

Височина: 56,3 мм

Диаметър: 24 мм

Диаметър в основата: 24 мм.

Обем: 4 мл.

Материал: Неръждаема стомана оксидирана в черно

Нагревател: единичен

Зареждане: горно

Вход за въздуха: горен

 

   *** Компектация: Изпарител, допълнителен дриптип, комбинирана отвертка, 2 нагревателя по 1 ом. винтчета, О ринги, резервно стъкло за резервоара, инструкция.

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense