1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител Aromamizer Lite

РазпечатайEmail
Оригинален RBA, RDA изпарител Aromamizer Lite на Steam Crave. 2 в 1 - MTL и restricted DL. 23 мм. диаметър и обем от 3,5 мл. / 4,5 мл. Цвят - черен.
Изпарител Aromamizer Lite
Премести курсура върху снимката
Цена: 80,00 лв
Базова цена с ДДС: 80,00 лв
Цена без ДДС: 66,67 лв
Сума на ДДС: 13,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изключително добре изпълнен оригинален изпарител на Steam Crave. Малка версия на известния Aromamizer - тук насочеността е към диапазона малко отворен МТЛ и рестрикнат ДЛ, тоест за всички които харесват малко по отворена версия на стегнатата дръпка до инхалатор с малко пара.

 

Въздуха се регулира с гривна, а самите процепи за въздуха в изпарителя са направени като решетка - това създава допълнителна турболенция на въздушния поток и така се обдухват по добре нагревателите. В гривната има освен отворите за инахалация и малки отвори за МТЛ изпаряване - отворите са 1 мм. / 1,5 мм / 2 мм/ но са от двете страни, не забравяйте, че два отвора х1 мм. не правят един 2 мм. През отвор 2 мм минава 2 пъти повече въздух отколкото през 2 х 1 мм.

 

Притока на течност не се регулира - тук цялата система е насочена към генерирането на повече пара, течността не може да се затваря. Зареждането е просто - отваря се горната капачка и се налива от шишето. Отворите за наливане от много големи и няма проблем да се налива от каквото и да е шише.

 

Диаметърът от 23 мм. не е точно типа МТЛ където най често размера е 22 мм, но да не забравяме към какво е насочен изпарителя. Всички елементи са направени излючително прецизно, резбите вървят "мазно" няма никакви луфтове, гривните на сухо се движат нормално заради използването на силиконови О ринги. Изолаторите са PEEK.

 

 В резервните части има пълен комплект О ринги, винтчета и универсална отвертка със шестограм , както и резервно стъкло и още бъбъл танк за 4,5 мл. обем. Има два дриптипа в комплектацията един за МТЛ и един за ДЛ.

 

Изпарителя не тече, не се омазнява, трябва да се има предвид специфичната конструкция на изпарителя която е особенна заради двата режима в които работи. На клипа се показва опит как с един нагревател може да се работи на МТЛ и ДЛ. Може да изберете за МТЛ друга конфигурация на нагревател и памук!

 

 

Технически данни:

Диаметър: 23 мм.

Обем: 3,5 мл.  /  4,5  мл. с "бъбъл" танка

Височина: 52 мм 

Тегло: 62 гр.

Изолатори: PEEK

Цвят: Черен

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense