1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изпарител Aromamizer Plus

РазпечатайEmail
Оригинален RBA, RDA изпарител Aromamizer Plus на Steam Crave. 30 мм. и обем от 10 мл. Двоен нагревател за изумителна пара.
Изпарител Aromamizer Plus
Премести курсура върху снимката
Цена: 85,00 лв
Базова цена с ДДС: 85,00 лв
Цена без ДДС: 70,83 лв
Сума на ДДС: 14,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изключително добре изпълнен оригинален изпарител на Steam Crave. Възможност за направа на дрипка от изпарителя с премахването на два елемента - дрипката събира около 2 мл. (на последната снимка). Огромния обем от 10 мл. може да се вижда много, но при количеството пара която е способен да генерила този изпарител, този обем е нормален.  Възможност за ползване на два допълнителни кита за 5 и 20 мл.  Два нагревателя и долното обдухване създават голямо количество пара която е и с добър вкус.  

 

Въздуха се регулира с гривна, а самите процепи за въздуха в изпарителя са направени като решетка - това създава допълнителна турболенция на въздушния поток и така се обдухват по добре нагревателите. Истинските възможностти на изпарителя не могат да се усетят на мощност по малка от 80W. Базата е много широка и позволява нагреватели с вътрешен диаметър 4 даже 5 мм.

 

Притока на течност не се регулира - тук цялата система е насочена към генерирането на много пара, но течността може да се затваря. Затварянето става отново с гривна с две положения - ползва се при пренасяне или зареждане на течност. Зареждането е просто - затваря се гривната за течността в основата, отваря се горната капачка и се налива от шишето. Отворите за наливане от много големи и няма проблем да се налива от каквото и да е шише.

 

Диаметърът от 30 мм. не пасва на всички модове затова бъдете внимателни при избора! Всички елементи са направени излючително прецизно, резбите вървят "мазно" няма никакви луфтове, гривните на сухо се движат много трудно, но след обмазване с течност при употребата започват да се въртят нормално - не леко а стегнато и хубаво! Изолаторите са PEEK.

 

 В резервните части има пълен комплект О ринги, винтчета и шестограм, както и резервно стъкло. Резервни стъкла има и в китовете за 5 и 20 мл. Има и преходник от 810 към 510 дриптип. Самия дриптип няма О ринг за да се осигури максимален вътрешен отвор - просто се набива. Желателно е докато е нов дриптита да не се набива докрая, защото ваденето му ще е трудно.

 

Изпарителя не тече, не се омазнява и е едно от най добрите изпълнения на пазара!

 

Конкретни данни за сетъпа във видеоклипа: 

 

Препоръчително течност 3 мг. никотин освен ако някой иска да види червени дракони около себе си! Гледайте видеото макар, че е над 30 мин.

 

Конкретния сетъп: Два нагревателя от NI 200 hard 0,5 мм. 7 навивки на вътрешно Ф 3,5 мм с по 6 мм изводи. При тази дължина на изводите те опират в дъното на крепежа и нагревателя застава точно срещу отворите на въздуха. Общото съпротивление се получи 0,031 Ома, на мода се показва 0,02 заради автоматичното изваждане на вътрешното съпротивление 0,06 Ома.

 

Мощността е 100W с 120W преподгрев, като за материал е избран вградения в DNA профил Ni200. Памука е Bacon - не дебела ивица която леко влиза в изрезите под държачите и съвсем леко се подава от долу. Въздуха е намален на тесния изрез - при това положение вкуса се усеща много добре и парата е ... ммм ... в повече от колкото може да поеме нормален човек.

 

Ползвана е течност 75/35 VG/PG с концентрация 3 мг. никотин - който сложи повече да се подготви залитания при серийна дръпка. Ако се отвори въздуха докрай може да се вдигне мощноста на 120W - 150W.

 

Всички профили, лого за DNA200 / 250 / 75  и диаграми от тестовете са на ваше разположение във форума, тема "Профили за DNA"

 

 

Технически данни:

Диаметър: 30 мм.

Обем: 10 мл.  / дрипка 2 мл.

Височина: 50 мм (без дриптипа и конектора 510)

Височина: 60 мм (без конектора 510)

Височина: 64 мм.

Тегло:94 гр.

Паровод: 9 мм

Дриптип вътр. диаметър: 10 мм

Изолатори: PEEK

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense