1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител Aromamizer Supreme V2

РазпечатайEmail
Оригинален RBA, RDA изпарител Aromamizer Supreme на Steam Crave. 25 мм. и обем от 5 мл. Двоен нагревател за изумителна пара.
Изпарител Aromamizer Supreme V2
Премести курсура върху снимката
Цена: 75,00 лв
Базова цена с ДДС: 80,00 лв
Цена без ДДС: 66,67 лв
Отстъпка: 5,00 лв
Сума на ДДС: 13,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изключително добре изпълнен оригинален изпарител на Steam Crave. Възможност за направа на дрипка от изпарителя с премахването на два елемента - дрипката събира около 2 мл. (на последната снимка).   Два нагревателя и долното обдухване създават голямо количество пара която е и с добър вкус. Има възможност за поставяне само на един нагревател като второто място се запушва с керамичен изолатор и силиконова тапа. Изпарителя е по малка версия на Aromamizer Plus.

 

Въздуха се регулира с гривна, а самите процепи за въздуха в изпарителя са направени като решетка - това създава допълнителна турболенция на въздушния поток и така се обдухват по добре нагревателите. Истинските възможностти на изпарителя не могат да се усетят на мощност по малка от 80W. Базата е много широка и позволява нагреватели с вътрешен диаметър 4 даже 5 мм.

 

Притока на течност не се регулира - тук цялата система е насочена към генерирането на много пара, но течността може да се затваря. Затварянето става отново с гривна с две положения - ползва се при пренасяне или зареждане на течност. Зареждането е просто - затваря се гривната за течността в основата, отваря се горната капачка и се налива от шишето. Отворите за наливане от много големи и няма проблем да се налива от каквото и да е шише.

 

Диаметърът от 25 мм. не пасва на всички модове затова бъдете внимателни при избора! Всички елементи са направени излючително прецизно, резбите вървят "мазно" няма никакви луфтове, гривните на сухо се движат много трудно, но след обмазване с течност при употребата започват да се въртят нормално - не леко а стегнато и хубаво! Изолаторите са PEEK.

 

 В резервните части има пълен комплект О ринги, винтчета и шестограм, както и резервно стъкло а също така и тапата за втория нагревател, както и резервна такава. Има и преходник от 810 към 510 дриптип. Самия дриптип няма О ринг за да се осигури максимален вътрешен отвор - просто се набива. 

 

Изпарителя не тече, не се омазнява и е едно от най добрите изпълнения на пазара!

 

Изпарителя е аналогичен на Aromamizer Plus, затова за направата на нагревателите можете да видите как в клипа на Aromamizer Plus, както и данни на сетъпа.

 

Всички профили, лого за DNA200 / 250 / 75  и диаграми от тестовете са на ваше разположение във форума, тема "Профили за DNA"

 

 

Технически данни:

Диаметър: 25 мм.

Обем: 5 мл.  / дрипка 2 мл.

Височина: 45 мм (без дриптипа и конектора 510)

Височина: 53 мм (без конектора 510)

Височина: 57,5 мм.

Тегло:62 гр.

Паровод: 7,5 мм

Дриптип вътр. диаметър: 8 мм

Изолатори: PEEK

 

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense