1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Дек за Aromamizer Supreme V2

РазпечатайEmail
Оригинален дек (Postless deck) за RDA изпарител Aromamizer Supreme на Steam Crave.
Дек за Aromamizer Supreme V2
Премести курсура върху снимката
Цена: 25,00 лв
Базова цена с ДДС: 25,00 лв
Цена без ДДС: 20,83 лв
Сума на ДДС: 4,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригинален държач за нагревателите на Aromamizer Supreme V2 за нисък монтаж - postless deck. Държача в комплектацията на изпарителя е вертикален - Velocity deck.

 

Изключително добре изпълнен оригинален изпарител на Steam Crave. Възможност за направа на дрипка от изпарителя с премахването на два елемента - дрипката събира около 2 мл. (на последната снимка).   Два нагревателя и долното обдухване създават голямо количество пара която е и с добър вкус. Има възможност за поставяне само на един нагревател като второто място се запушва с керамичен изолатор и силиконова тапа. Изпарителя е по малка версия на Aromamizer Plus.

 

 В резервните части има пълен комплект О ринги, винтчета и шестограм, както и резервно стъкло а също така и тапата за втория нагревател, както и резервна такава. Има и преходник от 810 към 510 дриптип. Самия дриптип няма О ринг за да се осигури максимален вътрешен отвор - просто се набива. 

 

 

Изпарителя е аналогичен на Aromamizer Plus, затова за направата на нагревателите можете да видите как в клипа на Aromamizer Plus, както и данни на сетъпа.

Технически данни:

Изолатори: PEEK

 

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense