1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RDA изпарител Dead Rabbit

РазпечатайEmail
RDA изпарител Dead Rabbit (клонинг). Дрипка за директно накапване и възможност за скуонк.
RDA изпарител  Dead Rabbit
Премести курсура върху снимката
Цена: 25,00 лв
Базова цена с ДДС: 25,00 лв
Цена без ДДС: 20,83 лв
Сума на ДДС: 4,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Дрипера Dead Rabbit може да събере при подходящ сетъп около 2 мл.  течност.  Изчистена конструкция и големи отвори за въздуха. Възможност за  два нагревателя, подаването на въздуха може да се регулира чрез въртене на капачката. Горно разположеното обдухване създава въдушен поток от всички страни на нагревателя. Отворите за въздуха са стандартно директно срещу нагревателите. Може да работи с един или два нагревателя. Горната капачка има три отвора за въздуха заради работата на изпарителя с един или два нагревателя.

 

Конструкцията на базата е с средно висок борд което позволява задържането на повече памук и течност. Впръскването на течността при скуонк вариант е от четири страни към двата края на базата където са краищата на памуците и отстрани за допълнително обмокряне.

 

Изолацията на плюсовия държач, както и на централния пин е PEEK.  В резервните части има централен пин без отвор за работа на изпарителя с нормален мод а на изпарителя има пин за мод тип скуонг / скуонкър  (squonk) - мод с вградено шишенце за течност с притискането на което се подава течност към изпарителя през централния пин. Изпарителя е от 3 основни елемента което позволява базата да остане съвсем оголена, което е удобно при монтажа на нагревателите.

 

Дриптите са общо три. Дерлинов с широк отвор за любителите на инхалациите, както и за удобно директно накапване на течност през него и два други - много къс и такъв със изрези за задържане на течността от конденза/качването в самия него. Вкуса се предава много добре, не случайно модела е толкова популярен. Обема е достатъчен за слагането на два големи нагревателя от съставен тип  (Клептън, Алиен и т.н)

 

Механизма за закрепване на нагревателите е  два големи шестограмни винта от всяка страна - удобен за задържане както на обикновен проводник така и на дебелите Clapton, Alien и т.н. нагреватели. В комплекта има два шестограма: за централния пин и за нагревателите, както и О рингове и резервни винтове.

 

 

Технически данни:

Материал: Неръждаема стомана

Диаметър: 24 мм

Височина: 37,5 мм

Тегло: 39 гр.

Изолация: PEEK

Централен пин:  позлатен / централен пин скуонк и меден обикновен пин

Дриптипи: Тип 810, черен - дерлин къс и дълъг, смола - зелен с гънка за събиране на конденз

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense