1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител DoggyStile SJMY

РазпечатайEmail
RBA изпарител DoggyStyle от SJMA. MTL изпарител с 3,5 ml обем.
RBA изпарител  DoggyStile SJMY
Премести курсура върху снимката
Цена: 38,00 лв
Базова цена с ДДС: 38,00 лв
Цена без ДДС: 31,67 лв
Сума на ДДС: 6,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Копие на известния изпарител DoggyStyle на AnyModz.  Производителя е SJMA - известен с качествените си копия.  Изпарителя е с обем 3,5 мл, много лек ( 34 гр. зареден с течност) с елементарно лесно обслужване. Това което е характерно за него е това, че е с подаване на малко въздух - MTL изпарител за стегната дръпка. През последната година повечето производители правят своите продукти за инхалиране и стана трудно да се намерят качествени "стегнати" изпарители.

 

Изпарителя се зарежда и облужва изключително просто - обръща се с дрипката надолу и се развива базата. Както е в това положение можем да го заредим с течност или да сменим нагревателя/памука. Каналите за памука в базата са по 3 мм - достатъчно широки да се сложи повече памук. Вътрешния диаметър на нагревателя трябва да е от 2,5 - 3 мм.  Отвора за въздух под нагревателя е 2,4 мм.

 

Притока на въздух се регулира чрез гривна в долния край на резервоара. В комплекта ще бъде добавен и силиконов О ринг  17х1 - информация във видеоклипа. Има още един модел на този изпарител в сайта с производител SXK, там отвора на въздуха под нагревателя е само 1,5 мм.

 

Изолаторите на положителния държач и на конектора 510 са от PEEK.  Притока на течност и централния пин не се регулират. Изпарителя е без дрипка в комплектацията и изобщо всичко е насочено към един функционален, но евтин изпарител.

 

   *** Във форума са публикувани профили за този изпарител за електрониката на Evolv DNA60 /75 / 200 / 250 в темата "Профили за DNA"  Има специален профил и за Ni200 преработен от нас.

 

Технически данни:

Височина: 45 мм

Диаметър: 22 мм

Капацитет: 3,5 мл.

Отвор за въздуха под нагревателя: 2,43 мм

Материал на танка: PMMA 

Регулатор на въздуха: ДА

Регулиране на течността:  НЕ

Регулиране на централния пин: НЕ

Тегло: 30 гр. (без дриптип)

 

 ***  Възможно е да се предлага по късно и втора версия на същата цена която да има подобрения и дриптип в комплекта. 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense