1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител Galaxies - VapeFly

РазпечатайEmail
MTL, RDTA, Squonk изпарител Galaxies от VapeFly. 2 мл. обем в резервоара, скуон пин в комплекта.
Изпарител Galaxies - VapeFly
Премести курсура върху снимката
Цена: 55,00 лв
Базова цена с ДДС: 55,00 лв
Цена без ДДС: 45,83 лв
Сума на ДДС: 9,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригинален изпарител от Vape Fly - Galaxies. Интересна комбинация от няколко неща: стегната дръпка - МТЛ, дрипка с резервоар - RDTA, скуонк.  Много неща под един покрив, и при това изпълнени добре. Отлична изработка, компактен, може да се ползва във всеки от режимите. Малкия обем е нарочно направен по две причини - първо заради изискванията на Евросъюза а втори заради цялата визия която се доближава много близко до типичната дрипка.

 

Дрипка обаче МТЛ - много иновативно решение за подаване на въздуха освен отдолу през отвор от 1,2 мм а и от двете страни. Страничните отвори могат да се регулират и запушват изцяло. Подаването на въздуха е едностранно или двустранно и има 16 комбинации. Отворите за въздуха са 0,8 мм, 1,4 мм, 2 мм. - достатъчни за всеки вкус в областта на стегнатата дръпка. Помислено е и за диаметъра на изпарителя - 22 мм!

 

Горната капачка/камбана е реализирана типично на дрипер - с издърпване. Регулирането на подаването на въздух отвън става с издърпване на капачката и следващото и слагане на необходимото място на отворите. Ако изпарителя е вече ползван и О рингите са обмазани може и да завъртите капачката/камбаната за да нагласите въздуха. Има ограничител на въртенето. Има два дриптипа - един полупрозрачен къс и едип черен дълъг.

 

Капачката е умело изработена и крие в себе си няколко интересни детайла - тънка е е областта в коята ляга на основата а е дебела в областа на изпарителната камера. Самата изпарителна камера има в горната си част прорези за охлаждане. Вътре в изпарителната камера има детайли които преотвратяват качването на течност/конденз към дриптипа.

 

Проникването на въздуха в основата и подаването му към нагревателя е също решено с добра идея. В началото на проникването на въздуха в основатата има два "штифта" за които се предполага, че са за създаването на определен въздушен поток, възможно е да са и за намаляне на шума при дръпката.

 

Като недостатък е факта, че скуонк режима за който трябва да смените стандартния пин с този от комплектацията пълни не изпарителната камера а резервоара. За съжаление чудеса не стават и три дини под една мишница не могат да се носят. Зареждането на резервоара когато не е в скуонк режим става с махането на камбаната и тук ни чака също интересно решение - отвора през който се зарежда всъщност е една втулка с пружина която трябва да се натисне със шишенцето/спринцовката за да може течността да проникне в резервоара.

 

Технически данни:

Височина: 44,7 мм.

Диаметър: 22 мм.

Тегло: 41 гр.

Обем: 2 мл.

Скуонк режим: Да

RDA режим: Да

RTDA режим: Да

Отвори за въздуха: 0,8 мм. / 1,4 мм. / 2 мм.

 

 

           *** Комплектация: Изпарител, комбинирана отвертка, комплект О ринги, скуонк пин, резервно стъкло, допълнителен дриптип, инструкция за експлоатация.

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense