1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RDCA дрипка Gorgon

РазпечатайEmail
RDCA Дрипер Gorgon с 12 независимо регулируеми подавания на въздуха.
RDCA дрипка Gorgon
Премести курсура върху снимката
Цена: 50,00 лв
Базова цена с ДДС: 50,00 лв
Цена без ДДС: 41,67 лв
Сума на ДДС: 8,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Клонинга на дрипката на Svoemesto - Gorgon e едно инженерно постижение както повечето разработки на фирмата. Тук имаме удивителните 12 подавание на въздух - всяко от тях се регулира. По 6 на всеки нагревател - 3 отдолу и 3 отгоре. Разбира се има и заглушки в комплекта така, че можем и да спрем повадането на въздух на определени места или примерно да е само с долно подаване на въздух или само с горно. Заглушките в комплекта са 6 бр.

 

Дрипка е в комплект с втора камбана която няма подаване на въздух - дрипката става само с долно подаване. тази камбана в оригиналния продукт се продава отделно. Другото интересно решение е защитата от пръскането на течност от нагревателите. Тази защита може да се демонтира за тези които не я желаят.  Защитата от пръски е много ефективна!

 

12 са и отворите за влизане на въздуха. Загрепването на нагревателите е с "велосити декове" - вертикални. Оригинално, но доста обсъждано е решението на производителите закретването на нагревателите да става само с един винт от всяка страна. Единственно при ползването на плосък нагревател както е показано в клипа трябваше да се стегнат допълнително винтовете, при по дебели проводници този проблем не се усеща.

 

Дрипката има много място за памук и течност, но при поставени всичките долни "жигльори" слагането на памук е малко затруднено - трябва да се подпъхва памука къс средата на изпарителя.

 

Като цяло качеството на изработката е добро - единственната забележка е че при обмазани О ринги камбаната се сваля лесно. Тук решение ще бъде намерено с подмяна на двата О ринга.

 

Технически данни:

Диаметър: 26 мм

Височина без 510 конектора:  39 мм 

Височина с дриптипа: 50 мм

Тегло: 85 гр.

Тегло с втората капачка: 68 гр.

Подаване на въздух: х12

Заглушки: х6

Ориентировъчно количество поемана течност: 1,5 - 2 мл.

 

 

 

Слагане на нагреватели и памук:

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense