1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изпарител Intake - AugVape

РазпечатайEmail
Оригинален изпарител Inatake от Augvape. Обем 4,2 / 2,5 мл. с горно поемане на въздух и долно обдухване. 24 мм диаметър. Цвят -"стомана"
Изпарител Intake - AugVape
Премести курсура върху снимката
Цена: 60,00 лв
Базова цена с ДДС: 60,00 лв
Цена без ДДС: 50,00 лв
Сума на ДДС: 10,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния изпарител Inatake от Augvape е инахалаторен тип с много интересно подаване на въздуха - горно влизане, което преминава през целия изпарител и през две тръбички се подава за обдухване под нагревателя. Долното обдухване е традиционно и има своите големи плюсове в генерирането на пара и добрия вкус. При това обдухване най добре минава въздуха от всички страни, но традиционно долното обдухване е свързано и с долно подаване на въздуха което предполага отвори в долната част на изпарителя. Това често е предпоставка и за протичане/омазняване при малка грешка в сетъпа на нагревателя и памука.

 

Решението което е взето тук при конструиране на изпарителя е много интересно - въздуха се взема отгоре, минава през две тръбички и се подава на решетката под нагревателя. Иновативно решение което решава проблемите с протичането през въздушните отвори при долно подаване на въздуха а същевременно имаме долно обдухване на нагревателя. Има регулатор за въздуха - гривна под горната капачка.

 

Изпарителя е в комплектация с два танка - бъбъл за 4,2 мл и с право стъкло - 2,5 мл. Като цяло е компактен, много добре изработен и дава много добър вкус. Единичния нагревател предполага едно спокойно изпаряване на мощност около 50W. Парата е обилна и вкуса е много добър.

 

Базата и горната част на изпарителя са направени неразглобяеми, което спестява излишното разглобяване и повече О ринги. Централния пин не се регулира, което вече стана малко излишно поради факта, че всички модове се правят с пружинен централен пин.

 

Технически данни:

Височина: 50,5 мм

Диаметър: 24 мм

Материал: неръждаема стомана 

Цвят: естествен - стомана

Обдухване: долно

Зареждане: горно

Подаване на въздух: горно

Регулатор на въздуха: Да

Централен пин: фиксиран

Нагревател: един

Тегло: 60 гр.

 

      ***** Комплектация: изпарител, резервно право стъкло - 2,5 мл. универсална отвертка, комплект О ринги, дриптип допълнителен, преходник 810 - 510, резервни винтчета.

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense