1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Lemo2

РазпечатайEmail
Изпарител Lemo V2 на Eleaf. Оригинален RBA изпарител за много пара с лесно зареждане.
RBA изпарител Lemo2
Премести курсура върху снимката
Цена: 50,00 лв
Базова цена с ДДС: 70,00 лв
Цена без ДДС: 58,33 лв
Отстъпка: 20,00 лв
Сума на ДДС: 11,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния изпарител на Eleaf Lemo2 е произведен от iSmoka и е насочен към любителите на екстремното изпаряване.  Има много широк паровод завършваш във дрипка е голям диаметър. Изработен е изцяло от неръждаема стомана, има регулиране на въздуха чрез завъртане на на гривна в основата на изпарителя, Цялата долна част се сваля и оттам има достъп до отворите за въздуха  4 х 2 мм през винта с който се закрепва плюсовия държач на нагревателя.

 

Зареждането с течност е от горе - в горната капачка има пръстен който се завърта и се открива отвора за зареждане. При зареждането задължително затваряйте регулатора на въздуха за да нямате протичане. 

 

 Танка на изпарителя е стъклен а обема му е 3,8 мл. Изпарителната камера е голяма с широки канали за течността а изолатора на плюсовия държач на нагревателя е от PEEK за да не се деформира от високите температури. Закрепването на нагревателите става не стандартно под болчетата а проводника се пъха отстрани. Това всички е предназначено за използването на дебел проводник за нагревателя - даже този с който идва изпарителя е 0,45 мм.

 

Парата която дава изпарителя е обилна с добър вкус. Всички резби се въртят мазно и като цяло изпарителя и изпълнен на високо ниво. Има статия в блога - Lemo2 на Eleaf в която има много снимки, както и практически съвети как да си направите нагревател "Clapton coil"  с никел. За самата направа на нагревателя с кантал има подробен клип в нашия канал, тук са споменати само особенностите при никела.

 

 Технически данни:

Материал: неръждаема стомана

Обем: 3,8 мм

Танк: стъкло 1,5 мм 

Регулиране на въздуха: ДА

Диаметър на паровода: 7 мм

Отвор на дриптипа: 6 мм 

Отвори за въздух в болта: 4 х 2 мм.

Отвор за въздуха под нагревателя: 4 мм

Диаметър: 22 мм

Височина: 76 мм

Тегло: 38 гр. 

 

 Комплектация: Изпарител Lemo2, кит със всички ) ринги, винтчета, комбинирана отвертка + и -, кантал, памук (Муджи)

 

   *** Забележка: Оригиналния холограмен стикер е премахнат от доставчика заради нарушеното изискване на Eleaf за минималната цена.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense