1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител OBS Engine nano черен

РазпечатайEmail
Изпарител OBS Engine nano черен - оригинален продукт на OBS. Единичен нагревателя и обем от 5,3 мл. за инхалаторно ползване. 25 мм диаметър.
Изпарител OBS Engine nano черен
Премести курсура върху снимката
Цена: 55,00 лв
Базова цена с ДДС: 60,00 лв
Цена без ДДС: 50,00 лв
Отстъпка: 5,00 лв
Сума на ДДС: 10,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Компактния изпарител на OBS - Engine nano е предназначен за ползване като инхалатор, с големи отвори за въздуха. Интересното при този модел е горното подаване на въздуха и горното пълнене с течност.  Практически невъзможно е този изпарител да протече заради факта, че влизането на въздуха е от горната капачка. Интересно решение на фирмата производител при което обдухването с въздух е отстрани на нагревателите.  Изпарителната камера е двойна, като влизащия въздух я охлажда.

Зареждането на течността става отгоре като се вдигне гривната за зареждане. Отвора е много голям и може директно да се пълни от шишенцето с течността без да има нужда да се сваля от мода. Подмяната на нагревателя/ памука се прави като се обърне изпарителя и се развие основата без да има нужда от изпразване на течността.

 

obs-engine-nano-air2

 

Подаването на въздуха е различно от другия изпарител на OBS - Engine. Тук въздуха влиза отстрани - отпред и отзад на нагревателя. За да се наместят точно отворите за въздуха на местата си се използват два различни по размер изреза на основата.

 

 

 

Изпълнението на изпарителя е много добре, всички резби и съединения се въртят много плавно. Държачите на нагревателите са високи като стягането е с шестограмни винтове. Основата е широка и опростена заради факта, че наливането на течността и регулацията на въздуха са горни. Изпарителя с 25 мм в диаметър, но е компактен и нисък.

 

Стъклото на резервоара е "армирано" отвътре от самата конструкция, което прави по трудно счупването му. 

 

Технически данни:

Обем: 5,3 мл

Височина: 54,5 (с дрипката)

Диаметър: 25 мм

Материал: Неръждаема стомана 304

Резервоар: Кварцово стъкло 2 мм (армировка отвътре)

Тегло: 52 гр.

Ширина на дека: 17 мм

Дриптит:  POM

 

   ***  Съдържанее: Изпарител, резервно стъкло, шестограмен ключ, инструкция (на английски), памук, нагревател Fused Clapton coil, О ринги, винтчета.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense