1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RDA изпарител Phobia

РазпечатайEmail
RDA изпарител Phobia (клонинг). Дрипка за директно накапване и възможност за скуонк.
RDA изпарител  Phobia
Премести курсура върху снимката
Цена: 25,00 лв
Базова цена с ДДС: 25,00 лв
Цена без ДДС: 20,83 лв
Сума на ДДС: 4,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Дрипера Phobia може да събере при подходящ сетъп около 2 мл.  течност.  Изчистена конструкция и големи отвори за въздуха. Възможност за  два нагревателя, подаването на въздуха може да се регулира чреч въртене на капачката. Долно разположеното обдухване създава въдушен поток от всички страни на нагревателя и предотвратява директното пръскане на кипящата течност. По два отвора за въздуха под всеки нагревател като се обдухва отдолу и от страни. Страничните стойки създават страничния поток на въздуха.

 

Конструкцията на базата е с висок борд което позволява задържането на повече памук и течност. Впръскването на течността при скуонк вариант е настрани към двата края на базата където са памуците.

 

Изолацията на плюсовия държач, както и на централния пин е PEEK.  В резервните части има централен пин без отвор за работа на изпарителя с нормален мод а на изпарителя има пин за мод тип скуонг / скуонкър  (squonk) - мод с вградено шишенце за течност с притискането на което се подава течност към изпарителя през централния пин.

 

Дриптипа е PEI с широк отвор за любителите на инхалациите, както и за удобно директно накапване на течност през него. Вкуса се предава много добре. Обема е достатъчен за слагането на два големи нагревателя от съставен тип  (Клептън, Алиен и т.н)

 

Механизма за закрепване на нагревателите е  два големи шестограмни винта от всяка страна, чиито гнезда за изрязани - удобен за задържане както на обикновен проводник така и на дебелите Clapton, Alien и т.н. нагреватели. В комплекта има два шестограма: за централния пин и за нагревателите, както и О рингове и резервни винтове.

 

 

Технически данни:

Материал: Неръждаема стомана  SS304

Диаметър: 24 мм

Височина: 35,5 мм

Тегло: 42 гр.

Изолация: PEEK

Централен пин:  позлатен / централен пин скуонк и меден обикновен пин

Мундщук: PEI тип 810

Диаметър дриптип: 18 мм външен / 9,5 вътрешен

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense