1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Zeus черен

РазпечатайEmail
Оригинален RBA изпарител Zeus от GeekVape. Инхалаторен тип с обем 4 мл. и един нагревател. Цвят черен.
RBA изпарител Zeus черен
Премести курсура върху снимката
Цена: 65,00 лв
Базова цена с ДДС: 65,00 лв
Цена без ДДС: 54,17 лв
Сума на ДДС: 10,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Нов продукт на известния производител GeekVape. Изпарителя е тип инхалатор с горно вземане на въздух и горно зареждане - този тип обдухване предотвратява всякакъв теч/сълзене на течност. Тук няма нужда да се затваря притока на течност при зареждането - махате горната капачка по всяко време и наливате течност. Това до голяма степен намаля лекото неудобство от обема - зарежда се за секунди.

 

Интересното тук е инавативния начин на обдухване на нагревателя, въпреки, че въздуха се поема отгоре вътре в изпарителя обдухването е едновременно долно и странично. Страничното обдухване е така направено, че да обхваща целия нагревател - става през 9 отвора от всяка страна разположени равномерно. Обдухващият поток на въздуха наистина върши чудесна работа - парата е гъста и до голяма степен хладна.

 

Подаването отгоре на въздуха се регулира с гривка която има стопори в крайните си положения.

 

Препоръчителната мощност при режим VW е около 40-50W. Изпарителя е много компактен и въпреки това подаването на течността към памука е много обилно, това заедно с невъзможността да протече създава възможността на толкова хубава пара. Размера от 25 мм вече се смята за минимум при инхалаторите.

 

Комплектацията също е много интересна, има 3 вида дриптипи + преходник към 51о Налично е и резервно стъкло, заедно с всички О ринги, някои от които и в цветове. Разглобяването е опростено и единственното с което трябва да се съобразим при подмяна на памука/вадене на основата е това, че трябва да наместим двете части на обдухващата секция в съответните изрези в тялото (в клипа е показано как)

 

Другото интересно нещо в резервните части са двата оригинални и предлагани засега само от GeekVape нагреватели. Интересно решение с централно ядро и оплетка от 15 проводника по 0,08 мм. Резултата от този съставен нагревател проличава още на първата дръпка - контактната повърхност е много голяма а размера е малък. Ще се предлагат тези нагреватели и отделно в магазина.

 

Технически данни:

Височина (без дриптип и 510 конектора): 38 мм

Височина: 50 мм. (със стандартния дриптип)

Диаметър: 25 мм

Дриптипи: Стандартен 19 мм х 8 височина; втори - 18 мм х 6 мм; трети - 15 мм х 10 мм (ползва се и преходника към 510)

 

Комплектация: Изпарител, 3 дриптипа, резервно стъкло, комбинирана отвертка, комплект О ринги, преходник към стандартни дриптипи 510, два нагревателя.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense