1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

RBA изпарител Zeus X - Black

РазпечатайEmail
Оригинален RBA изпарител Zeus X от GeekVape. Инхалаторен тип с обем 3,5 / 4,5 мл. и два нагревателя. Цвят - черен.
RBA изпарител Zeus X - Black
Премести курсура върху снимката
Цена: 65,00 лв
Базова цена с ДДС: 65,00 лв
Цена без ДДС: 54,17 лв
Сума на ДДС: 10,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Нов продукт на известния производител GeekVape. Изпарителя е тип инхалатор с горно вземане на въздух и горно зареждане - този тип обдухване предотвратява всякакъв теч/сълзене на течност. Тук няма нужда да се затваря притока на течност при зареждането - махате горната капачка по всяко време и наливате течност. Това до голяма степен намаля лекото неудобство от обема - зарежда се за секунди.

 

Интересното тук е инавативния начин на обдухване на нагревателя, въпреки, че въздуха се поема отгоре вътре в изпарителя обдухването е едновременно долно и странично. Страничното обдухване е така направено, че да обхваща целия нагревател. Обдухващият поток на въздуха наистина върши чудесна работа - парата е гъста и до голяма степен хладна. За разлика от предния модел тук пространството около долно монтираните нагреватели е изцяло освободено от държачи, стойки и всякакви пречки за въздуха. Така не се пораждат вихри което води до гъста и хомогенна пара.

 

Подаването отгоре на въздуха се регулира с гривка която има стопори в крайните си положения. В този модел силиконовия уплътнител на горната капачка присъства като резервна част. Иновативно обдухване с много отвори в изпарителната камера - най доброто обдухване за досегащните модели на Zeus!

 

Препоръчителната мощност при режим VW е от около 70W и нагоре. Изпарителя е много компактен и въпреки това подаването на течността към памука е много обилно, това заедно с невъзможността да протече създава възможността на толкова хубава пара. Размера от 25 мм вече се смята за минимум при инхалаторите. Размера е различен на основата и на резервоара - там е 29 мм. с бъбъл танка или 26 мм с малкия танк.

 

Комплектацията също е много интересна, има 2 вида дриптипи + преходник към 510. Налично е и резервно стъкло, но право - 3,5 мл, заедно с всички О ринги, някои от които и в цветове. Разглобяването е опростено и за разлика от предния модел няма нужда от никакви напасвания. "Проблема с логото" което на предните модел се нагласяше центрирано с усилия тук вече не съществува. 

 

 

 

Технически данни:

Височина (без дриптип и 510 конектора): 39,5 мм

Височина: 48 мм. (със стандартния дриптип)

Диаметър: 25 мм в основата и 26/29 мм по нагоре.

Дриптипи: Стандартен 19 мм х 4 височина; втори - 18 мм х 6 мм

Тегло: 65 гр.

 

Комплектация: Изпарител, 2 дриптипа, резервно стъкло, комбинирана отвертка, комплект О ринги, цветни О ринги, преходник към стандартни дриптипи 510, два нагревателя и памук.

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense