1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител RVTA / SMKON

РазпечатайEmail
RVTA изпарител с два вертикални нагревателя и 6 мл обем на фирмата SMKON.
Изпарител RVTA / SMKON
Премести курсура върху снимката
Цена: 70,00 лв
Базова цена с ДДС: 90,00 лв
Цена без ДДС: 75,00 лв
Отстъпка: 20,00 лв
Сума на ДДС: 15,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя RVTA на SMKON е уникален изпарител със своите две вертикално разположени нагревателя. Това е изпарител за инхалиране при който обдухването с въздух е странично и по този начин това става от всички страни на нагревателите. Според производителя това дава истинския вкус на течността.  Обема е 6 мл. но има забележка в сайта на производителя, че трябва да се допълва след като течността слезе по нивото на горните отвори. Тестовете показаха по различен резултат - вижте клипа.

 

Зареждането на изпарителя е отгоре (също както на другия изпарител Polarice) става изключително бързо - само с едно мърдане на горната капачка. Изпарителя е с нестандартен размер от 25 мм. което при тези нагреватели е единственния шанс да има по голям обем - за сметка на това е нисък по габарит.

 

При вертикалните нагреватели на този изпарител зареждането с течност става отгоре и отдолу защото памука също е вертикален, интересно решение има за това в този модел. Изолатора между държачите на плюса и минуса е от PEEK. Цялата конструкция на изпарителната камера е уникална. Регулирането на подаването на въздуха е решено стандартно с въртяща се гривна в долната част на изпарителя.

 

Друго интересно решение е начин да се спре навлизането на течност в паровода и от там в устата. Тава се прави с една тръбичка в края на паровода с два отвора на нея. Особенност на изпарителите с вертикален нагревател е това, че тук няма пръскане от изпаряващата се течност към паровода и дрипката - тоест пръскане има, но то е настрани. При стандартните изпарители за по голяма мощност това е доста често явление и доста потребители намират това за неприятно.

 

В кита с резервни части има стъклен танк и пълен набор О ринги, както и шестограм на загрепване на нагревателите.

 

   RVTA-1   RVTA-2   RVTA-3    RVTA-4

 

          RVTA-5          RVTA-6          RVTA-7

 

 

Технически данни:

Обем: 6 мл.

Диаметър: 25 мм.

Височина: 43 мм. (без конектора и дрипката)

Пълна височина: 56,5 мм.

Зареждане: горно

Тип на изпарителя: RVTA

Тегло: 69 gr.

 

 

RVTA-O-rings-1RVTA-O-rings-2

 

    *** Ако случайно изпарителя има теч или за просто от параноя за това може да се сменят показаните О ринги вместо оригиналните силиконови със гумени.

 

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense