1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изпарител Skyline

РазпечатайEmail
MTL изпарител Skyline - 4 мл. Контрол на подаването на течност и въздух. Сменяеми дифузьори за въздух под нагревателя.
Изпарител Skyline
Премести курсура върху снимката
Цена: 45,00 лв
Базова цена с ДДС: 45,00 лв
Цена без ДДС: 37,50 лв
Сума на ДДС: 7,50 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Изпарителя Skyline е клонинг от CopperVape. Съществуват от изпълнения на ST и SXK, но този е най добрият от трите. Типичен MTL (стегната дръпка) изпарител с обем от 4 мл. - достатъчни за този тип изпаряване. Иновативен контрол на течността и което е също много добра идея - сменяеми дифузьори за въздуха под нагревателя. Размера на отвора на въздуха под нагревателя е най определящ за количеството въздух с което работи изпарителя.

 

Независимо от външното регулиране на въздушното подаване най определящ е точно този отвор. Тук решението е с "втулки" които са подменяеми.  В комплектацията влизат два такива дифузьора - един с 3 малко отвора по 0,5 мм = общо 1,5 мм подаващи въздуха разномерно на нагревателя и и един дифузьор с цял правоъгълен отвор. При ползване на малкия дифузьор външната гривна за регулиране почти губи смисъл.

 

С големия дифузьор обдухването и усещането се доближава до първите инхалаторни изпарители като Lemo, Lemo 2.  Също е възможно и да не се слага дифузьор - при това положение изпарителя става чист инхалатор.

 

Гривната за обдухване е с два широки отвора, регулирането е чрез завъртане. Регулирането на подаването на течност е чрез въртене на елемента по дриптипа - той с свързан през кух шестостен със камбаната (изпарителната камера) която се върти и заслонява отворите за проникване на течност от резервоара. Много елегантно решение.

 

Зареждането става с затварянето на подаването течност докрая, развива се горната капачка, маха се въртока за регулиране на течността и се сипва. По обратния ред изпарителя се връща в работещо състояние. Четирите изреза на външната камбана не съответстват на двата отвора през които течността стига до нагревателя - повечето отвори там са предназначени за проникване на течност навътре при всяко положение и ъгъл на изпарителя.

 

По късно ще има китове с допълнителен комплект от 8 дифузьора за да бъде усещането от рядко вече произвежданите MTL изпарители пълно.  Ще има дифузьори и за други версии на Skyline.

 

 

Технически данни:

Обем: 4 мл.

Височина: 64 мм.

Височина без 510 конектора: 60 мм

Диаметър 22 мм

Тегло: 78 гр.

Материал: SS неръждаема стомана 316

Материали: Изолатори и дифузьор - PEEK

 

 

 

Ревюта

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense