1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изпарител Taifun GTR

РазпечатайEmail
MTL изпарител Taifun GTR, клонинг от ShenRay. 23 мм диаметър и 4 мл. обем на резервоара. Неръждаема стомана 316.
Изпарител Taifun GTR
Премести курсура върху снимката
Цена: 55,00 лв
Базова цена с ДДС: 65,00 лв
Цена без ДДС: 54,17 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 10,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Серията изпарители на Smokerstore - Taifun са били винаги в центъра на вниманието на вейпърите. Причините са добрите изпарители и чудесното немско качество. За съжаление цената на този изпарител в оригинал е около 300 лв, сума която е доста висока при избор за който не сме сигурни. Тук имате възможност да опитате нещо което се доближава доста до оригинала и да решите струва ли си парите наистина.

 

Със завръщането на МТЛ изпарителите на пазара Smokerstore реагираха и извадиха този изпарител. Едно нагревателен МТЛ изпарител с обем от 4 мл, направен в типичния за Taifun дизайн. Като функционалности тук имаме регулиране на въздуха, регулиране на притока на течност и бързо зареждане отгоре.

 

Зареждането с течност е много лесно, горната капачка е с байонетен захват - завъртане на 45 гр. и капачката се вади. Танковете в този комплект са два - един прозрачен и един матиран от пластмаса - polysulfon, материал издържащ на температури от  -100 до +200 гр. Целзий.

 

Изпарителната камера е цяла и има четири прореза в долната си част през тях течността прониква до каналите на базата. Каналите са по два различни от всяка страна и чрез въртене на танка можем да закриваме някои от тях. Двата различни канала имат смисъл когато използваме освен "стандартната" МТЛ кнцентрация 50/50 VG/PG и по гъсти течностти. За завъртане на танка трябва добре да са смазани двата О ринга в крайщата на танка - иначе завъртането е много трудно. 

 

Базата е интересна като решение, освен двата вида канали за течност има и два различни по диаметър отвора за въздуха - 1 и 1,2 мм. Те могат да се отварят и затварят чрез завъртане на гривната за реглаж на въздуха в доланата част на изпарителя. Общо има 6 комбинации за въздуха.

 

Регулирането на въздуха е с гривна с крайни положения и фиксиране със съчма на всяко положение. Има два отвора които подават въздух към базата - единия отива в 1 мм отвор под нагревателя и другия в отвора от 1,2 мм. В фиксираните положения на гривната са включени и състояния на наполовина затворен отвор. Фирмата производител предлага и дъжача на плюса (през който минава въздуха) и в ДЛ вариант. Вероятно по късно ще има такъв и тук в магазина.

 

Добре направено е и закрепването на нагревателя - държачите са с по 2 винта от всяка страна, това прави удобно задържането както на ляво навити нагреватели така и такива с дясно навиване. Дриптипа е стандартен 510., може да се сложи всякакъв друг - горната капачка е цялата равна.

 

Технически данни:

Височина: 35 мм ( без дриптип и конектора 510)

Диаметър: 23 мм

Обем: 4 мл.

Материал: SS316, Polysulfone PSU, PEEK

Отвори за въздух: 1 мм 1,2 мм

Регулация на течност: ДА

Регулатор на въздуха: ДА

 

    Комплектация: Изпарител Taifun GTR, два шестограмни ключа, 2 винта за нагревателя, О ринги, допълнителен прозрачен танк. 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense