1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

МТЛ изпарител Vapor Giant M5

РазпечатайEmail
MTL изпарител Vapor Giant M5 / клонинг от Ulton. Обем от 5 мл.
МТЛ изпарител Vapor Giant M5
Премести курсура върху снимката
Цена: 60,00 лв
Базова цена с ДДС: 60,00 лв
Цена без ДДС: 50,00 лв
Сума на ДДС: 10,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя на Vapor Giant M5 е МТЛ изпарител от висок клас. Много елементи в конструкцията които напомнят един друг изпарител отпреди няколко години Кайфун 4. Регулация на въздуха с гривна в долния край и съответно долно подаване на въздуха. Въздуха се регулира на четири степени - 1 мм / 1,2 мм / 1,4 мм / 1,6 мм. Зареждането е горно, става с отвиване на горната капачка. Трудно е да се каже, че има регулация на подаването на течност, по скоро е отваряне и затваряне на притока на течност.

 

Копието е с много добро изпълнение 1:1 със всички надписи и означения.

 

При зареждане реда е следния: Затваря се притока на течност чрез завъртане по часовника на долната част на изпарителя. Отваря се горната капачка, налива се течност, затваря се горната капачка, завърта се отново по часовника долната част на изпарителя докато се изравнят/застанат един срещу друг отворите на изпарителната камера и основата.

 

Регулируем централен пин и дриптип със стандарт 510. Желателно е да бъдат подменени О рингите с качествени такива. Комплект за това ще има в магазина. Всички китайски изпарители се доставят с О ринги които са по меки и това поражда проблеми понякога. Тук в кита който ще се предлага за подмяна всеки О ринг е подбиран ръчно за да пасне на този изпарител. На страницата на кит-а ще има подробни снимки кои О ринги къде се слагат.

 

Танка е реализиран от две части - метална и ивица от PEI. Прозрачния елемент е в най долната част на танка и е предназначена да се вижда до къде е стигната течността а също дава поглед върху отворите за течността при отваряне и затваряне на същата.

 

Технически параметри:

Диаметър: 23 мм

Обща височина: 60 мм

Височина без дриптипа и конектора 510: 44,3 мм

Обем: 5 мл.

Регулатор на въздуха: Да - 4 степени: 1 / 1,2 / 1,4 / 1,6 мм

Дриптип: 510

Тегло: 75 гр.

 

             Комплектация: Изпарител, кит с резервни части (китайски)

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense