1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Батерия 750 mAh с LCD

РазпечатайEmail
Батерия за Ego-T 750 mAh с LCD
Батерия 750 mAh с LCD
Премести курсура върху снимката
Цена: 38,00 лв
Базова цена с ДДС: 43,20 лв
Цена без ДДС: 36,00 лв
Отстъпка: 5,20 лв
Сума на ДДС: 7,20 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

750-милиамперчасова батерия за електронни цигари работи с всички атомайзери и картомайзери за eGo, eGo-C, eGo-T и 510 (картомайзери C4, CE4, CE6, Kanger, Dual Coil и т.н.) и осигурява достатъчен капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден при страстните пушачи и два дена нормално пушене. Разполага с възможност за изключване или включване с бързо петкратно натискане на бутона, при което индикацията мигва няколко пъти и батерията се изключва или включва. При изтощаване индикацията започва да мига продължително. 

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно с нискоомни изпарители. Най-добре е да редувате две батерии.

В батерията е вградена LCD индикация показваща броя на дърпанията осъществени от пушача, като бройката започва от максималния (приблизително) брой и намалява. Има указател с чертички за фактическото ниво на батерията. В режим на зареждане отразява текущото напрежение до което е заредена.

Технически характеристики:

Тип на батерията: Литиево-йонна презареждаща

Време за презареждане: 3-4 часа (с зарядно у-во 420mАh)

Капацитет на батерията - 750мАh (осигурява до 1000 активации на цигарата)

Живот - 100-150 цикъла на презареждане

Цвят: черен

Батерията е с автоматична защита от прегряване (ако бутона е задържан повече от 15 секунди).


Гаранционен срок : 3 месеца

Внимание !!! Зареждайте батерията САМО с оригинално зарядно у-во! В противен случай има опасност от пожар ! Гаранцията отпада в случай на използване с неоригинални компоненти !

Ако не възнамерявате да ползвате батерията за по-дълго време е препоръчително да я махнете от атомайзера и да я съхранявате наполовина заредена на хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Зарядно устройство:  Адаптер за зареждане (към USB) , може да ползвате също: адаптер за 220V -> USB (към който да включите адаптера за зареждане)  или адаптер за кола 12V -> USB

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense