1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Vamo - V5 - стоманен

РазпечатайEmail
Vamo - V5 e батериен мод с много възможности тип VV/VW. Може да регулирате напрежението от 3.0V до 6.0V и мощността от 3,0W до 15.0W. Това е само тялото на мод-а без батерии и зарядно.
Vamo - V5 - стоманен
Премести курсура върху снимката
Цена: 35,00 лв
Базова цена с ДДС: 75,00 лв
Цена без ДДС: 62,50 лв
Отстъпка: 40,00 лв
Сума на ДДС: 12,50 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Въпреки сериозните си размери Vamo V5 предлага и аналогични възможности. Освен възможност да контролирате напрежението (3 до 6V) и мощността (3 до 15W) мод-а/контролер предлага и индикация за това както и много други възможности. Можете да регулирате напрежението през 0,1V в 30 възможни стъпки. В масивния корпус може да се сложи 1 батерия тип 18650 (има батерии вече по 3400 mAh), 1 батерия тип 18350 ( около 900mAh ) Както и 2 батерии 18350 последователно.

 

Мод-а се състои от 3 части - Контролер, удължител и капачка. Това е петата версия на продукта с отстранени недостатъци.  Контролера е с защита от претоварване, като лимитира тока до 5 А. Микропроцесора измерва и показва съпротивлението на изпарителя. Индикация за напрежението на батерията. Индикация напрежението/ватовете. Автоматично се изключва батерията при разреждане или презареждане, също така има и индикация за това.

 

Индикаторния дисплей е OLED - по ясен и по четивен и с по голяма резолюция, което позволява и по дълги надписи. Съществуват и другите "стандартни" функции като 5 кратно натискане за активиране и 10 сек. защита от задържане на бутона.  Винта за изпарителя е стандартен като за 510 моделите, Ego изпарители и картомайзери също стават - края на тялото е оформен като гнездо в което удобно влиза изпарителя !  За разлика от предния модел тук тънката гривна предоставя възможност за навиването на по дебели изпарители които преди не влизаха във Vamo V2.

 

Новото освен дисплея, подобрения софтуер е и горната капачка оформена като гривна, която може да се отвива. Като изходна мощност няма промени спрямо предните модели.

 

Освен превключването от волтове на ватове и тяхното регулиране мод-а може да сменя и двата режима на индикация RMS / AVG, чрез много продължително натискане на двата бутона за регулиране. Влиза се в меню от което се променят. Индикациите за тях са Output Mean и  Output RMS Стандартно мод-а се включва на напрежение и RMS. Сaмо в режим "ватове" при изваждане на батерията зададената стойност се запазва. Може също така да се променя дали при натискане на пусковия бутон да показва данни или да не се включва.

 

    В блога може да разбере какво точно означават RMS и AVG/Mean

 

  Мода вече се доставя с нова версия на фирмуера V6 - за повече информация можете да посетите темата в блога: Vamo Double Barrel  който е със същия фирмуер

 

 

В комплекта са включени:

  1х батериен мод, инструкция за експлоатация

  

**** Цвят - неръждаема стомана неполирана 

Размери:

 Дължина: 136 мм

 Диаметър: 22 мм

 Производител: SmokTek

 

Гаранционен срок:

6 месеца за контролера при наличен фабричен дефект а не повреда вследствие некачествен изпарител.

 

    В тази тема ще се публикуват коментари и мнения за продукта. От тук можете да изтеглите и ръководството за експлоатация.

 

 

Ревюта

Точки за всяка покупка

За всеки закупен продукт вие получавате точки които може да ползвате при плащането. Точки се начисляват и при регистрация, постове във форума, изпращане на покани на ваши приятели...

Последно от форума

  • Няма мнения

Последни и обновени продукти в магазина

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense