1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Vamo - V2 - стоманен

РазпечатайEmail
Vamo - V2 e батериен мод с много възможности тип VV/VW. Може да регулирате напрежението от 3.0V до 6.0V и мощността от 3,0W до 15.0В. Това е само тялото на мод-а без батерии и зарядно.
Vamo - V2 - стоманен
Премести курсура върху снимката
Цена: 60,00 лв
Базова цена с ДДС: 70,00 лв
Цена без ДДС: 58,33 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 11,67 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Въпреки сериозните си размери Vamo V2 предлага и аналогични възможности. Освен възможност да контролирате напрежението (3 до 6V) и мощността (3 до 15W) мод-а/контролер предлага и индикация за това както и много други възможности. Можете да регулирате напрежението през 0,1V в 30 възможни стъпки. В масивния корпус може да се сложи 1 батерия тип 18650 (има батерии вече по 3400 mAh), 1 батерия тип 18350 ( около 900mAh ) Както и 2 батерии 18350 последователно.

 

Мод-а се състои от 3 части - Контролер, удължител и капачка. Това е втора версия на продукто с отстранени недостатъци.  Контролера е с защита от претоварване, като лимитира тока до 5 А. Микропроцесора измерва и показва съпротивлението на изпарителя. Индиказия за напрежението на батерията. Индикация напрежението/ватовете. Автоматично се изключва батерията при разреждане или презареждане, също така има и индикация за това. Съществуват и другите "стандартни" функции като 5 кратно натискане за активиране и 10 сек. защита от задържане на бутона.  Винта за изпарителя е стандартен като за 510 моделите, Ego изпарители и картомайзери също стават - края на тялото е оформен като гнездо в което удобно влиза изпарителя !  

 

Освен превключването от волтове на ватове и тяхното регулиране мод-а може да сменя и двата режима на индикация RMS / AVG, чрез много продължително натискане на двата бутона за регулиране. Индикациите за тях са RMS = N02 и  AVG=N01. Стандартно мод-а се включва на напрежение и RMS. Сомо в режим "ватове" при изваждане на батерията зададената стойност се запазва.

 

    В блога може да разбере какво точно означават RMS и AVG

 

В комплекта са включени:

  1х батериен мод

  

**** Цвят - неръждаема стомана неполирана.  Бутоните също са от неръждаема стомана, в последните модификации които са в магазина и горната капачка е разглобяема както на модела Vamo5

Размери:

  Дължина: 136 мм

  Диаметър: 22 мм

 

Гаранционен срок:

6 месеца за контролера при наличен фабричен дефект а не повреда вследствие некачествен изпарител.

    В тази тема ще се публикуват коментари и мнения за продукта. От тук можете да изтеглите и ръководството за експлоатация.

 

    Клип в който ще видите как реално изглежда Вамо -то.

 

 

   И още един клип за това как мога да се извадят 26W от Вамото - не се препоръчва използването на Вамото в този режим - въпреки възможността не е ясно дали ще издържат ключовите транзистори в електрониката.

 

Ревюта

Понеделник, 28 Април 2014
Само с две думи Най-добрият мод от всички до сега чак до пета версия които го има не е сбъркал за изборът си.
Nikolai

Точки за всяка покупка

За всеки закупен продукт вие получавате точки които може да ползвате при плащането. Точки се начисляват и при регистрация, постове във форума, изпращане на покани на ваши приятели...

Последно от форума

  • Няма мнения

Последни и обновени продукти в магазина

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense