1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Зареждане на Кайфун Лайт +

РазпечатайEmail
Приспособление за зареждане на изпарители Кайфун Лайт + без да ползваме отвора. Също се ползва и за подмяна на нагревателя при пълен резервоар.
Зареждане на Кайфун Лайт +
Премести курсура върху снимката
Цена: 6,50 лв
Базова цена с ДДС: 6,50 лв
Цена без ДДС: 5,42 лв
Сума на ДДС: 1,08 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Удобно приспособление за достъп на нагревателя когато резервоара на Кайфун Лайт ни е пълен и не искаме да го изпразваме.  Също може да се ползва за зареждане на резервоара без да ползваме отвора за пълнене. И в двата случая обръщаме изпарителя надолу, махаме мундшука, пъхаме тънкия край на приспособлението в отвора на коминчето и започваме да избутваме базата с коминчето нагоре. Разбира се след като сме сложили приспособлението в отвора започваме да развиваме базата за да може тя да излезе нагоре.

 

Резултата е демонтирана база с коминчето и резервоар запушен отдолу с приспособлението в който можем да налеем течност отгоре или на сменим / прегледаме нагревателя. Изпарителя стои стабилно прав върху приспособлението благодарение на тежката и широка основа която има. Може да го оставим така докато се занимаваме с нагревателя.

 

След напълването / смяната на нагревател започваме да завиваме базата в изпарителя който продължава да е обърнат надолу. Коминчето избутва приспособлението от изпарителя и се връщаме в първоначалното положение.  Вадим приспособлението ако не е паднало само и слагаме мундщука.

 

 

Технически данни:

Дължина: 52,5 мм

Първи диаметър: 3,85

Втори диаметър: 5 мм

Трети диаметър: 8,5 мм

Диаметър основа: 14 мм

Тегло: 18 гр.

Материал: неръждаема стомана

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense