1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Кит "Кайфун4 Лайт"

РазпечатайEmail
Кит за направата на така наречения "Кайфун 4 Лайт"
Кит "Кайфун4 Лайт"
Премести курсура върху снимката
Цена: 25,00 лв
Базова цена с ДДС: 25,00 лв
Цена без ДДС: 20,83 лв
Сума на ДДС: 4,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Кита е опит за съдаването на изпарител с база от Кайфун Лайт и някои части от Кайфун 4. Може да се ползва стара база и към нея да се добавят тези части. Целта на този Франкенщайн не да се появи нов изпарител а просто да се ползват някои добри страни от двата изпарителя на едно място.

 

"Кайфун 4 Лайт" можете да си направите и от части събрани от двата изпарителя, но ще имате два изпарителя които остават полуразглобени и неизползваеми. Единственната промяна в съществуващите части е отрязването на стената на изпарителната камера от Кайфун лайт - затова и се предлага този кит.

 

 В темата в нашия форум:  "Проект Кайфун 4 Лайт"  има снимки на някои комбинации с прозрачен кит и повече описание на експеримента. 

 

 

Комплектация:  Изпарителна камера (отрязана) от Кайфун 3.1 / Кайфун лайт, Изпарителна камера/коминче от Кайфун 4, Горна капачка от Кайфун 4,  Държач на дриптипа от Кайфун 4

 

 

 


 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense