1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Електроника DNA40D

РазпечатайEmail
Електронен модул DNA40D с OLED индикация за самоделни батерийни модове. Регулиране на мощността от 1 до 40 W. Поръчката е само с предварителна уговорка !!
Електроника DNA40D
Премести курсура върху снимката
Цена: 150,00 лв
Базова цена с ДДС: 150,00 лв
Цена без ДДС: 125,00 лв
Сума на ДДС: 25,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

DNA 30D е модул за регулация на мощността чрез ключов DC/DC конвертор за персонални изпарители / електронни цигари. Той притежава малък OLED дисплей, аналогов или цифров контрол на параметрите, бутони на платката, както и синхронно регулиране което позволява увеличаване живота на батерията и минимално загряване на елементите.

 

Срока за доставка е 4-5 дена. Типично става за максимум една седмица, но има моменти в които наличността е изчерпана и трябва да се изчака производителя. Ще има по една бройка на склад, но принципно ще се доставят по заявка поради ограниченото им търсене.

 

Използвайте формата за контакт или се свържете с нас по телефона за подробности. 

 

Повече данни и пълното описание можете да намерите в блога - статията "Evolt DNA40D". Във форума има тема "Evolv DNA 25/40D" в която ще има още снимки и документация за изтегляне.

 

DNA40 на фирмата Evolv е първото захранване за електронни цигари което директно измерва и ограничава температурата на нагревателната намотка динамично по време на работата. Чрез предотвратяване на прегряването на намотката, независимо от течността, фитила или въздушния поток могат да бъдат спрени редица нежелани ситуации.

Например, подходящите температурни настройки ще предотвратят дрениращия материал (силикатен фитил, памук) от овъгляване, което компрометира вкус и въвежда непредвидени химикали в парата.

Подходящите температурни настройки също ще намалят разграждането на ароматичните и базови течни компоненти, които биха могли да повлияят на вкуса или безопасността.

Технологията за температурна защита на Evolv изисква нагревателя да е направен от сплав Nikel 200 вместо никелхром или кантал. Nikel 200 е търговски чист никел. Сплавта често се продава в магазините е. цигари и търговската мрежа като "несъпротивителен проводник" Когато температурата достигне максималната зададена стойност мощността към изпарителя се намаля за да се предотврати прегряването.

Моля имайте пред вид, че четенето на температурата е средната температура на нагревателя и трябва да се внимава той да се изгради така, че да се нагрява разномерно, без горещи или студени места. Също така да няма къси съединения между намотките.

Заради мощността а не температурния контрол върху парата, големи количества от нея магат да бъдат произведени без нужда от излишна висока температура. Защитата по температура е най полезна когато: течността започне да свършва, вейпъра прави пауза в вдишването, в началото или края на дръпката или когато мощността към изпарителя е неподходяща.

При нормална работа без да е задействано устройството на дисплея се показва максималната зададена температура. Когато изпаряваме дисплея показва текущата температура на нагревателя.

 

 

Технически параметри:

 

 

Minimum

Typical

Max

Output Power

1 Watts

 

40 Watts

Output Voltage

1 Volts

 

9 Volts

Output Current

   

16 Amps

Output Current peak

   

23 Amps

Atomizer Resistance cold

0.10 Ohms

0.4 Ohms

1.0 Ohms

Atomizer Resistance

0.16 Ohms

0.7 Ohms

2.0 Ohms

Temperature Limit

200°F

450°F

600°F

Input Voltage

3.1 Volts

3.7 Volts

4.3 Volts

Input Current

0.5 Amps

8.0 Amps

16 Amps

Screen On Current

 

25mA

 

Quiescent Current

 

1 mA

 

Power Down Current

 

5 uA

 

Efficiency

 

92%

 

Weight

 

6g

 

Footprint

 

.65” x 1.30”

 

Thickness

 

.35”

 

Screen size

 

.69” OLED

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense