1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изолатор на плюса - Goon

РазпечатайEmail
Изолатор за плюса за RDA изпарител Goon V 1.5(клонинг).
Изолатор на плюса - Goon
Премести курсура върху снимката
Цена: 2,50 лв
Базова цена с ДДС: 2,50 лв
Цена без ДДС: 2,08 лв
Сума на ДДС: 0,42 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изолатор от PEEK.

Дрипера Goon може да събере при подходящ сетъп около 2 мл.  течност.  Изчистена конструкция и големи отвори за въздуха. Възможност за един или два нагревателя, подаването на въздуха също е направено да може да запушва въздухния отвор за единия нагревател. Долно разположеното обдухване създава въдушен поток от всички страни на нагревателя и предотвратява директното пръскане на кипящата течност.

 

Конструкцията на базата е с висок борд за разлика от предната версия, което позволява задържането на повече памук и течност.

 

Изолацията на плюсовия държач, както и на централния пин е PEEK.  В резервните части няма централен пин с отвор за работа на изпарителя с мод тип скуонг / скуонкър  (squonk) - мод с вградено шишенце за течност с притискането на което се подава течност към изпарителя през централния пин. Такъв се продава отделно като резервна част!

 

Дриптипа е дерлинов с широк отвор за любителите на инхалациите, както и за удобно директно накапване на течност през него. Вкуса се предава много добре. Обема е достатъчен за слагането на два големи нагревателя от съставен тип  (Клептън, Алиен и т.н)

 

Механизма за закрепване на нагревателите е опростен с пластина и два винта от свяка страна - удобен за задържане както на обикновен проводник така и на дебелите Clapton, Alien и т.н. нагреватели.

 

 

 

Технически данни:

Материал: PEEK.

Дължина: 12,5 мм

Височина: 8 мм

Ширина: 5,5 мм

Тегло: 1 гр.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense