1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Новини за е. цигарите

Please make /cache folder writable (755 suggested).
(/cache/mod_we_ufeed_display )
Грешка
  • JFolder::create: Не можа да се създаде директория Path: /home/smoking/public_html/111/cache/mod_we_ufeed_display
Електронни цигари

Електронни цигари (5)

Принцип на действие на електронните цигари.

Понеделник, 08 Октомври 2012 23:16

Електронни цигари - описание и принципи

Написана от

Електронната цигара е малко преносимо електрическо устройство, захранвано от батерия, за вдишване на никотин (или други вещества) чрез изпарение на никотинова течност. Тя е здравословна алтернатива на тютюневите продукти, които се консумират чрез пушене - цигари, лули и пури. Освен никотина, "парата" на тази електронна цигара съдържа и най различни аромати, сред които има  и такъв с тютюнев аромат, като това бива постигнато без да се използва обикновен тютюн, пушек или някакво изгаряне при нейното функциониране.

 

Понеделник, 08 Октомври 2012 23:36

Литиево-йонни батерии

Написана от

Напоследък ми се случва твърде често да слушам истории за онова, което продавачите по магазините съветват купуващите лаптопи относно батериите им. И да, въпросът как да се грижим батерията, удължавайки живота и, е често задаван, лошото е, че в големите вериги, а според историите на клиенти и познати – всъщност почти навсякъде, върлуват някои митове и легенди, които не само не са полезни за батерията, но и напротив, водят до по-бързото износване и намаляване на времето, което тя може да поддържа ноутбука в работно състояние или sleep режим. За Li-Ion батериите има изписано доста, но повечето е под формата на общи съвети, някои от които доста спорни. ще се опитам да обхвана с подробности и тях, понеже някои заслужават внимание.

Понеделник, 26 Ноември 2012 12:40

Видове бази за никотинови течности

Написана от

Основните бази за никотиновите течности са пропилен-гликола -PG и растителния глицерин -VG. От тях зависи и всичко друго което не е аромат и никотиново усещане. Те са причина за така наречения "удар" който усещаме и при обикновенните цигари при вдишването. Общото между двете е леко сладникавия привкус който имат при изпаряването, особенно отчетлив при глицерина. Химическите формули на двата вида се различават доста една от друга.

Сряда, 03 Април 2013 10:59

Анатомия на батерията със защита

Написана от

Съдържание:

RCR123 NL166Голямо разпостранение получават вече така наречените батерии със защита. Ползват се преди всичко за цигари - ръчни модове при които липсва електроника, както и за всички случай когато няма нищо което да ви предпази от късо или увеличена консумация. С нарастването на мощността на батериите до над 3000 mAh в графиките за работата им се появиха и стойности на консумация по 10 А. Батерия способна да даде такъв ток може и да породи сериозни проблеми при късо съединение, при презареждане и т.н. Възможна е и експлозия която ще нанесе поражения върху техниката и не дай си боже върху самия човек. Ще се опитам да дам обяснение какво представлява защитата.

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense