1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Новини за е. цигарите

For the latest headlines visit Google News.
Прочети още...
Електронни цигари

Електронни цигари (5)

Принцип на действие на електронните цигари.

Понеделник, 08 Октомври 2012 23:16

Електронни цигари - описание и принципи

Написана от

Електронната цигара е малко преносимо електрическо устройство, захранвано от батерия, за вдишване на никотин (или други вещества) чрез изпарение на никотинова течност. Тя е здравословна алтернатива на тютюневите продукти, които се консумират чрез пушене - цигари, лули и пури. Освен никотина, "парата" на тази електронна цигара съдържа и най различни аромати, сред които има  и такъв с тютюнев аромат, като това бива постигнато без да се използва обикновен тютюн, пушек или някакво изгаряне при нейното функциониране.

 

Понеделник, 08 Октомври 2012 23:36

Литиево-йонни батерии

Написана от

Напоследък ми се случва твърде често да слушам истории за онова, което продавачите по магазините съветват купуващите лаптопи относно батериите им. И да, въпросът как да се грижим батерията, удължавайки живота и, е често задаван, лошото е, че в големите вериги, а според историите на клиенти и познати – всъщност почти навсякъде, върлуват някои митове и легенди, които не само не са полезни за батерията, но и напротив, водят до по-бързото износване и намаляване на времето, което тя може да поддържа ноутбука в работно състояние или sleep режим. За Li-Ion батериите има изписано доста, но повечето е под формата на общи съвети, някои от които доста спорни. ще се опитам да обхвана с подробности и тях, понеже някои заслужават внимание.

Понеделник, 26 Ноември 2012 12:40

Видове бази за никотинови течности

Написана от

Основните бази за никотиновите течности са пропилен-гликола -PG и растителния глицерин -VG. От тях зависи и всичко друго което не е аромат и никотиново усещане. Те са причина за така наречения "удар" който усещаме и при обикновенните цигари при вдишването. Общото между двете е леко сладникавия привкус който имат при изпаряването, особенно отчетлив при глицерина. Химическите формули на двата вида се различават доста една от друга.

Сряда, 03 Април 2013 10:59

Анатомия на батерията със защита

Написана от

Съдържание:

RCR123 NL166Голямо разпостранение получават вече така наречените батерии със защита. Ползват се преди всичко за цигари - ръчни модове при които липсва електроника, както и за всички случай когато няма нищо което да ви предпази от късо или увеличена консумация. С нарастването на мощността на батериите до над 3000 mAh в графиките за работата им се появиха и стойности на консумация по 10 А. Батерия способна да даде такъв ток може и да породи сериозни проблеми при късо съединение, при презареждане и т.н. Възможна е и експлозия която ще нанесе поражения върху техниката и не дай си боже върху самия човек. Ще се опитам да дам обяснение какво представлява защитата.

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense