1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Тестер USB - товар

РазпечатайEmail
Активен товар за USB интерфейс - 35W. Напрежение 4,5V - 21V и ток 4,5А.
Тестер USB - товар
Премести курсура върху снимката
Цена: 45,00 лв
Базова цена с ДДС: 45,00 лв
Цена без ДДС: 37,50 лв
Сума на ДДС: 7,50 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Тестера за натоварване на USB е с микропроцесорно управление. Максималния товар който на който може да се настрои е 35W, което за USB шината е предостатъчно. Работното му напрежение е от 4,5 - 21V. Тестера може да работи неограничено защото има интелигентна система за управление на охлаждането.

 

Над радиатора има вентилатор с регурируеми обороти до 2900 - включва се за тест при пускането и после при температура на радиатора 55 гр. а на 45 гр. се изключва. Температурата се следи с чувствителен NTC термистор. Регулирането на оборотите става с DC/DC конветор на 1,2 Мхц. Радиатора е с размери 40х40х20 мм.

 

Тестера има екран 1,44" LCD на който излизат пълни данни за тока, напрежението, капацитета който е измерен, енергията, състоянието на данновите шини на USB-то. Има вграден таймер който можем да насторим колко врме да е ключен товара - до 24 часа. Превключването на екраните става с малкия бутон до радиатора.

 

                        juwei-j7-X

 

Тестера има следните конектори за USB: Основен - USB, допълнителни: iphone5S/6S, Android mirco USB, Mini USB, тип-C USB. Тестера може да се включи директно към захранването а в USB куплунга до основния може да се включи товар и така може да измерваме почти всичко което измерва и UM24 - USB тестера.

 

Може да се захрани от независимо външно захранване 5V (има клеми за това) или от LiON батерия 4,2V. Има вграден зумер за индикации.

 

Регулирането на натоварването става с два потенциометъра - грубо и финно. Финното регулиране е от порядъка на 200 мА. Тестера има сервизно меню в което можем да калибрираме уреда както и да внесем изменения в режимите. Тестера има защита от претоварване. Поддържат се станартите QC 2.0 / QC 3.0  5V / 9V / 12V /20V.

 

Технически данни:

Работно напрежение: 3,5 - 21V  (при подаване на външно захранване 5V от 1 - 25V)

Ток: 0,1 - 4,5 А

Мощност: 35W

Таймер: 999 ч.

Капацитет: 99999 мАч.

Енергия: 99999 мВч.

Мощност: 299,99 Ват.

Грешка при измерване: +- 2% +- 3 мА

Чувствителност ток: 0,01А

Чувствителност напрежение: 0,01V

Чувствителност капацитет: 0,001 Ач.

Чувствителност енергия: 0,001 Вч.

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense