1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Стоманена мрежа (меш) 500

РазпечатайEmail
Супер финна стоманена мрежа тип 500 отвора на линеен инч. Размери 100х13 мм.
Стоманена мрежа (меш) 500
Премести курсура върху снимката
Цена: 1,20 лв
Базова цена с ДДС: 1,20 лв
Цена без ДДС: 1,00 лв
Сума на ДДС: 0,20 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Меш марка 500 нарязан на парчета от 100х13 мм - готов за свиване на тръбичка.  Ползва се от по напредналите е. пушачи вместо фитил върху който навиват нагревателя. Преди навиването трябва да "оксидирате" меша за да не дава на късо в нагревателя и внимателно да прочетете напътствията из форумите.

 

Според потребители във форумите меша тип 500 качва с 60-70% повече никотиновата течност от тип 400.  При употреба на глицерин повече от 60-70% от състава на течността е желателно да използвате меш тип 325.

 

Цената е за 1 бр. меш 100х13 мм !

 

Технически характеристики:

 #500 - 25 Micron or 50 AWG SS316 Marine Grade

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense