1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Alien с SS316L 1,15x0,56 + 0,2 мм

РазпечатайEmail
Alien coil с ядро SS316L 1,15x0,56 мм. и обвивка с SS 316L 0.2 мм. Цената е за 1 метър.
Alien с SS316L 1,15x0,56 + 0,2 мм
Премести курсура върху снимката
Цена: 5,00 лв
Базова цена с ДДС: 5,00 лв
Цена без ДДС: 4,17 лв
Сума на ДДС: 0,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Нагревателния проводник за екстремно изпаряване. Състои се от ядро с плоска стоманена лента 0,3x0,8 мм върху което плътно се навива стомана 0,2 мм. Интересен факт е че първоначално за навиването на такъв нагревател наистина се ползваше струна от китара върху която се навиваше тънкия проводник, което даде име на първия нагревател: "Clapton coil" После струната се издърпваше и на нейно място се пъхаше дебелия кантал. Това е следваща генерация нагреватели при която за основа се ползва проводник с правоъгълено сечение - лента. Тук постигаме още по голяма контактна площ. 

 

Можете да видите на видеото от преди 3 години в нашия канал как става това. Разбира се когато интереса към него нарастна се появиха машини и приспособления които правеха това автоматично без да се ползва струна за основа.  Също можете да видите на последния клип "Clapton coil" направен изцяло с никел и работещ с температурен контрол - нещо което няма да видите никъде.

 

Нагревателя направен с "Alien coil" е масивен и изисква подаването на голяма мощност от порядъка на минимум 30W / 40W към него. Огромната му повърхност способства за генерирането на обилно количество пара.

 

Технически данни:

Съпротивление: 1,9 Ом/метър

Ядро: SS316L  1,15x0,56

Обвивка: SS316L 0,2 мм

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense