1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Clapton с кантал 0,4 + 0,2 мм

РазпечатайEmail
Clapton coil с ядро кантал 0,4 мм и обвивка с кантал 0.2 мм. Цената е за 1 метър.
Clapton с кантал 0,4 + 0,2 мм
Премести курсура върху снимката
Цена: 4,00 лв
Базова цена с ДДС: 4,00 лв
Цена без ДДС: 3,33 лв
Сума на ДДС: 0,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Нагревателния проводник за екстремно изпаряване е наречен на името на музиканта Ерик Клептън заради вида на самия нагревател приличащ на струна за китара. Състои се от ядро с кантал 0,4 мм върху което плътно се навива кантал 0,2 мм. Интересен факт е че първоначално за навиването на такъв нагревател наистина се ползваше струна от китара върху която се навиваше тънкия проводник. После струната се издърпваше и на нейно място се пъхаше дебелия кантал.

 

Можете да видите на видеото от преди 3 години в нашия канал как става това. Разбира се когато интереса към него нарастна се появиха машини и приспособления които правеха това автоматично без да се ползва струна.  Също можете да видите на последния клип "Clapton coil" направен изцяло с никел и работещ с температурен контрол - нещо което няма да видите никъде.

 

Нагревателя направен с "Clapton coil" е масивен и изисква подаването на голяма мощност от порядъка на минимум 30W към него. Огромната му повърхност способства за генерирането на обилно количество пара.

 

Технически данни:

Съпротивление: 11 Ом/метър - това съпротивление ща се промени след обгарянето (dry burn) - (13,7 Ом според производителя) 

Ядро: Кантал  0,4 мм

Обвивка: Кантал 0,2 мм

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense