RBA изпарител DoggyStile V2 SXK

РазпечатайEmail
RBA MTL изпарител DoggyStyle V2 от SXK. MTL изпарител с 3,5 ml обем.
doggy-style-v2-4
doggy-style-v2-1
doggy-style-v2-2
doggy-style-v2-3
doggy-style-v2-5
doggy-style-v2-6
doggy-style-v2-7
doggy-style-v2-8
doggy-style-v2-9
doggy-style-v2-10
doggy-style-v2-11
doggy-style-v2-12
doggy-style-v2-13
doggy-style-v2-14
doggy-style-v2-15
doggy-style-v2-16
Цена: 38,00 лв
Базова цена с ДДС: 38,00 лв
Цена без ДДС: 31,67 лв
Сума на ДДС: 6,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Копие на известния изпарител DoggyStyle на AnyModz.  Производителя е SXK - известен с качествените си копия.  Изпарителя е с обем 3,5 мл, много лек ( 37 гр.) с елементарно лесно обслужване. Това което е характерно за него е това, че е с подаване на малко въздух - MTL изпарител за стегната дръпка. Това е подобрена втора версия на изпарителя (както оригиналната)

 

Изпарителя се зарежда и облужва изключително просто - обръща се с дрипката надолу и се развива базата. Както е в това положение можем да го заредим с течност или да сменим нагревателя/памука. Каналите за памука в базата са по 3 мм - достатъчно широки да се сложи повече памук. Вътрешния диаметър на нагревателя трябва да е от 2,5 - 3 мм.  Отвора за въздух под нагревателя е 2,5 мм. което го прави не чак толкова стегнат, в предната версия беше 1,5 мм.

 

Притока на въздух се регулира чрез гривна в долния край на резервоара - няма ограничител. Пълненето е още по просто от предната версия - там се развиваше горната капачка а тук просто се издърпва. Резбата е заменена с О ринг. Изпарителя е и една идея по лек от преди. Изпарителната камера е малка, което е предпоставка за добър вкус.

 

Изолаторите на положителния държач и на конектора 510 са от PEEK.  Притока на течност и централния пин не се регулират. Изпарителя е с дрипка в комплектацията и изобщо всичко е насочено към един функционален, но евтин изпарител.

 

Технически данни:

Височина: 44 мм

Диаметър: 22 мм

Капацитет: 3,5 мл.

Отвор на въздуха под нагревателя: 2,5 мм

Материал: SS316

Материал на танка: PMMA 

Регулатор на въздуха: ДА

Регулиране на течността:  НЕ

Регулиране на централния пин: НЕ

Тегло: 37 гр.

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.