1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Добре дошли в онлайн магазина Smoking-Maniac. При нас можете да закупите качествени изпаряващи устройства различни консумативи - пълнители, никотинова течност, както и резервни части за електронните цигари. Ние предлагаме актуални комплекти, както и последни модели и разнообразни ароматни течности на най-големите производители, като се стремим да поддържаме наличност от всички предлагани продукти. Ние се стремим да предлагаме качествени стоки на приемливи цени. 

Изпаряващото устройство представлява високотехнологичен продукт,създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин да замени навика на традиционното пушене и по този начин да доведе до намаляване или отказване на цигарите.Тя е незапалима и използва микротехнология,която допринася за истинско и задоволително пушене на използващия я без тютюна,катрана,и най-важното,без риска от рак.

За повече информация моля прочетете статиите тук в сайта или посетете форума за да прочетете мнение или препоръки.

Никотинова течност PG400 -10ml Dunhil

РазпечатайEmail
Никотинова течност PG400 Дънхил 10 мл. /12 мг. никотин - средно
Никотинова течност PG400 -10ml  Dunhil
Премести курсура върху снимката
Цена: 7,00 лв
Базова цена с ДДС: 7,00 лв
Цена без ДДС: 5,83 лв
Сума на ДДС: 1,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Течността PG400 според изследванията е възможно най безопасната за вас ако изобщо може да говорим за опасност. Използва се преди всичко във фармацевтичната промишленост и храните. Липсва и обаче типичната "сладост" на другите течности. Вкуса е по строг без изразен аромат. 

10-милилитровите шишенца с различно никотиново съдържание и аромат са удобен начин да опитате повече вкусове, преди да решите кои ви допадат повече, а също са подходящи и ако често редувате няколко вкуса и искате да носите течностите със себе си. Подходяща за напояване на пълнителите на всички видове електронни цигари.

Капачката на шишето с никотинова течност е със защита от случайно развиване или развиване от деца.

В 10мл течност се съдържат около 200 капки което се равнява на 15 кутии с цигари.

Пазете никотиновите разтвори далеч от деца! Съхранявайте ги на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина! Забранено за продажба на лица под 18 години ! Не се препоръчва за бременни, кърмачки и хора с белодробни заболявания !

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense