1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Картомайзер X6

РазпечатайEmail
Картомайзер Х6 известен още като KTS. Побира около 2 мл. течност, съпротивление - 2,6 Ом. Дълги фитила за обилно и бързо просмукване на течността. Конектора му е тип 510, може да се ползва със всички батерии серията EGO.
Картомайзер X6
Премести курсура върху снимката
Цена: 19,00 лв
Базова цена с ДДС: 19,00 лв
Цена без ДДС: 15,83 лв
Сума на ДДС: 3,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

X6  картомайзер модел 2013 г.  (разглобяем със сменяема изпарителна част). Има 4 дълги фитила с което се осигурява достатъчно достъп на никотинова течност дори и при използването на батерии като LavaTube и X6 със променливо напрежение. Дърпането е много леко без никакви затруднения.

Всички картомайзери са с 2.6 ома изпарителна глава. ако желаете поръчайте от тук.

 

Прозрачен картомайзер в който лесно следите количеството оставаща течност. Картомайзерът е с резба за лесно подмяна на нагревателната глава и резба на капачката. Мундщука се слага с натискане. 

 

Нормалното време за работа е почти същото като на атомайзер, единствената съществена разлика е, че е по-трудно да смените вида на течността, тъй като остатъчният вкус от предишната ще се задържи по-дълго заради просмуканата течност във фитила. Дългия фитил спомага за по добро просмукване на течността дори когато тя свършва.

 

Зареждането става със спринцовка през отворите за фитилите.

 

Специално е направен за  батерийни тела като LavaTube и X6, но е съвместим и с  eGo/eGo-T/eGo-C - 650, 900, и 1000 mAh батерии и пастру батерии.

 

Живот на картомайзера - около 10 000 активации.

 Този продукт е консуматив и не подлежи на гаранционно обслужване ! Допуска се подмяна само при получаване, в случай на дефектен продукт.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense