1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Pico

РазпечатайEmail
RBA изпарител Pico. Изключително компактен и лек - 50 гр. с обем от 3 мл.
RBA изпарител Pico
Премести курсура върху снимката
Цена: 45,00 лв
Базова цена с ДДС: 60,00 лв
Цена без ДДС: 50,00 лв
Отстъпка: 15,00 лв
Сума на ДДС: 10,00 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Изпарителя Pico е клонинг на оригиналния изпарител на японеца YellowKiss. Мнението на потребителите в мрежата които притежават и двата е че са неразличими.  С теглото си от 50 гр. и обем от 3 мл. (трудно влизат 3 мл.) е може би най малкия лек изпарител с способност за хубава пара и вкус.  Диаметъра му е 22 мм. което расва на повечето модове.

 

Лекотата на изпарителя идва от това, че изпарителната камера и коминчето са изцяло изработени от PEEK - този материал има точка на горене  343 гр. по Целзии. Изолатора за централния пин е от същия материал, както и изолаторите на плюса. Изпарителя има регулация за подаването на въздуха - това е гривна с 3 отвора по 2 мм като има аналогични отвори и в базата.

 

В комплекта има и други интересни неща освен стандартните О ринги, винтчета и т.н.  - има кит за слагането на готова нагревателна глава от Ego One CLR при което обема на течността вероятно ще се увеличи до 4 и повече милилитра. Главата за Ego One не част от комплекта и присъства на снимките за илюстрация.

 

   Pico-kit-1   Pico-kit-2   Pico-kit-3   Pico-kit-4   Pico-kit-5

 

 

Трябва да се отбележи, че не е желателно прекаленo силно затягане на изпарителя към мода защото централния пин долу на конектора 510 всъщност е държача на нагревателя, както се вижда и на снимките. Изпарителя е изпълнен прецизно с голямо качество. Зареждането е много опростено - осъществява се като се развие горната гривна под която има 4 отвора - пълним със спинцовка през единия а изтласкания въздух излиза през другите 3 отвора. Можем да не сваляме даже дриптипа, нито изпарителя от мода.

 

 В комплекта присъстват два вида танкове - един обикновен прозрачен PMMA и един от PEI - също издържлив на химически въздейсвия материал. Диаметъра на отвора за дриптипа е стандартен, но е плитък - оригиналния дриптип е с къса долна част! Много добре пасва този дриптип от магазина - Дрип Тип черен пластмаса

 

    *** Ще има статия в блога за този изпарител с много снимки и подробности.

 

Технически данни:

Диаметър: 22 мм

Материал: неръждаема стомана, PEEK, PEI, PMMA

Височина: 29 мм (без конектора 510)

Външни въздушни отвори: 3 х 2 мм

Отвор на въздуха под нагревателя: 2,5 mm

Обем: 3 мл.

Тегло: 50 гр.

 

 

 

 

 

Ако имате проблеми със сълзене през централния пин ще ви помогне това видео:

 

 

   ****  Ако желаете фикса да бъде направен за вас - моля пишете ми, ще струва 5 лв. допълнително към цената.

 

Ревюта

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense