1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Кайфун мини V3

РазпечатайEmail
RBA изпарител Кайфун мини версия 3. Малък изпарител от серията Кайфун с 19 мм диаметър и 2 мл. обем за течността.
RBA изпарител Кайфун мини V3
Премести курсура върху снимката
Цена: 40,00 лв
Базова цена с ДДС: 40,00 лв
Цена без ДДС: 33,33 лв
Сума на ДДС: 6,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя е клонинг на моделя на Svoemesto Kayfun mini V3. Изработен от от неръждаема стомана 316, има диаметър от 19 мм и обем на течността 2 мл. Резервоара е стъклен и както казах вече е с малък обем, но всички други положителни качества присъщи на изпарителите Кайфун са налице - добър вкус, хубава пара и удар. Дриптипа е стандартен и може да бъде подменен с друг.

 

Изпарителя е компактен и се зарежда отгоре като предшественика си Кайфун 4, има регулиране на подаването на течност чрез завъртане на цялата секция на резервоара. Въздуха се регулира пак като преди със сваляне на централния пин и с тънка "-" отвертка през образувалия се отвор. Изпарителната камера е малка, но добре сметната да подава обилно количество въздух. Освен чрез четири отвора на дъното на изпарителната камера течност влиза и през двата странични изреза в камерата.

 

При зареждане се затваря най напред притока на течност, отвива се горната капачка и се зарежда с течност, след това се завива обратно капачката и се отваря притока на течност. Въздуха за обдухване на нагревателя влиза в изпарителя през четири странични отвора а после през два и в кухия болт в който е и регулатора на въздуха. Регулирането на въздуха отново е както при Кайфун 4 -  отвива се централния пин и през отвора с плоска отвертка се регулира. Достъпа на регулирането на въздуха отново не е бързо достъпен, но за сметка на това се прави в повечето случаи еднократно.

 

Важно е да се отбележи, че централния пин не е регулируем - дори напротив, добре е да се стегне хубаво, защото през долния квадратен елемент се предава както плюса през изолатор така и минуса чрез притискане.

 

Технически данни:

Даиметър: 19 мм

Обем: 2 мл

Материал: неръждаема стомана 316

Изолатор + държач: PEEK

Резервоар: стъкло

Регулиране на въздуха: ДА

Регулиране на течността: ДА

Регулируем централен пин: НЕ

Отвори за въздуха: 4 х 1,8 мм

Отвори за течността в камерата: 4 х 1,6 мм

Отвори в кухуя болт: 2 х 1,6 мм

 

    Комплектация: Изпарител Кайфун мини версия 3, кит с резервни О ринги и винтчета, инструкция на английски 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense