Значи ровя се аз из нета,разглеждам разни консумативи и взимам решение да потърся дали има по магазините до нас DCT.Отивам до единия,оглеждам и скивам едно,но от големите,може би 5мл.Викам на продавачката-имате ли DCT картомайзери но от по-малките 2-3мл.Гледа ме кат изпращяна коза на търновски баир.Дуайл койл викам,дали имате от малките.Вади ми Редукс
Туй вика е дуйал,с две въженца.
Не бе човек,ей като онуй на рафта отляво,само че по-малко.Имаше там десетина вида,та оназ почва да сочи с пръст.И почва с този от дясно.Не викам-този най-вляво.Та взех си псувам на ум вече аз,оназ ми ги сочи един по един.Та зех са чудя,аз ли не знам кое е мойто ляво що ли
Та накрая стигна до заветния.Ааа вика,туй е буренце!
Ми хубуу/ти шиба буренцето викам аз на акъла си/,по-малки БУРЕНЦА имате ли.
Тц,нямало.Хубуу,а изпарителна глава за Вижън В3? И показвам картомайзера.Ма откъде е купен,че има разлика,вика.Ква разлика бре,или имаш на вижън,или кангер,редукс и т.н...Ми нямало.За къв уй ма пита тъй не разбрах.Та...врътнах аз гъза и се изнизах,отивам у другия,и търся глава за вижъна там.Погледна човека,бръкна,извади,продаде.
Та...ся собственика на магазина може да я наясно с консумативите,може дан продава лично,ма...образовай ги малко тия кадри ве.Хванал си се да продаваш нещо,поръчал си го отнякъде,поне сложи етикет и го пиши какво е,кат влезе човек да види и прочете има ли го няма ли го.Продавача дори и да не знае,като ти е написано,то си е ясно.